Πανηγυρικά στους “16” του Conference League ο Ολυμπιακός με δύο νίκες επί της Φερεντσβάρος,

Ο Ολυμπιακός κέρδισε για δεύτερη φορά την Φερεντσβάρος, με 1-0 και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «16» του Conference league. Οι ερυθρόλευκοι δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα απέναντι στους Ούγγρους και πήραν την δεύτερη νίκη με γκολ του Ελ Κααμπί με πέναλτι. Πλέον περιμένουν την κλήρωση την Παρασκευή στις 14.00 για να μάθουν τον επόμενο αντίπαλο.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς με τον Πασχαλάκη κάτω από τα γκολπόστ, με Ρέτσο και Κάρμο στο κέντρο της άμυνας, Ροντινέι και Ορτέγκα στα αμυντικά άκρα, στο κέντρο τριάδα με Εσε, Ορτα και Τσικίνιο, στα εξτρέμ τους Ποντένσε και Φορτούνη, στην κορυφή της επίθεσης τον Ελ Κααμπί.

Στο 24’ σέντρα του Ποντένσε, κεφαλιά του Ελ Κααμπί, κοντράρει ο Μαέ και παραχωρεί το κόρνερ. Στο 26’ κεφαλιά του Ρέτσου στα χέρια του Ντίμπους. Στο 30’ σέντρα του Φορτούνη, κεφαλιά του Ελ Κααμπί ψηλά άουτ. Στο 38’ εξαιρετική πάσα του Όρτα ο οποίος βγάζει τον Φορτούνη σε θέση βολής, όμως ο αρχηγός του Ολυμπιακού αστοχεί. Στο 39’ ο Ποντένσε χώνεται στην άμυνα των Ούγγρων και κλέβει την μπάλα όπως το πλασέ που επιχειρεί φεύγει άουτ.

Στο 42’ ο Ελ Κααμπί επιχείρησε την κεφαλιά με τον Μαέ να κόβει την πορεία της μπάλας με το χέρι. Ο Τουρπέν χρειάστηκε το VAR για να χρειαστεί να υποδείξει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ελ Κααμπί ανοίγοντας το σκορ στο 45’ για τους ερυθρόλευκους.

Στο 52’ χλιαρό σουτ του Φορτούνη, εύκολα στα χέρια του Ντίμπους. Στο 69’ σουτ του Μακρέτσκις ήταν άστοχο. Στο 71’ σουτ του Όρτα, άουτ. Στο 83′ σουτ του Γιόβετιτς, διώχνει σε κόρνερ ο Ντίμπους. Στο 88′ πλασέ του Τσικίνιο, μπλοκάρει ο Ντίμπους. Στο 94′ σουτ του Μασούρα, άουτ.

Φερεντσβάρος: Ντίμπους, Γουίνγκο (46’ Μακρέκις), Σισέ, Μαέ, Τσίβιτς (67’ Ραμίρες), Ζακάριασεν (67’ Μπεν Ρομντάν), Αμπού Φανί, Μαϊγκά, Μαρκίνιος (86′ Κάτονα), Μπ. Βάργκα, Κόντρο (46’ Πέσιτς).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσικίνιο (90′ Καρβάλιο), Ορτα (74’ Ιμπόρα), Φορτούνης (74’ Μασούρας), Ποντένσε, Ελ Κααμπί (79’ Γιόβετιτς).

Από το Blogger.