Ανώτερος ο Παναθηναϊκός κέρδισε 2-0 τον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής της Super League. Μπερνάρ και Γερεμέγεφ πέτυχαν τα γκολ της αναμέτρησης!

Στο 7ο λεπτό καταγράφηκε η πρώτη σημαντική φάση στο ματς, με τον Μπακασέτα να δοκιμάζει ένα μακρινό σουτ και τον Πασχαλάκη να διώχνει σε κόρνερ. Στο 2ο’ η κεφαλιά του Ροντινέι πέρασε άουτ, χωρίς να ανησυχήσει ο Ντραγκόφσκι ενώ στο 23′ το μακρινό σουτ του Τσικίνιο πέρασε άουτ. Το σκορ άνοιξε στο 25ο λεπτό, όταν ο Παλάσιος σέντραρε και ο Μπερνάρ με δεύτερη προσπάθεια νίκησε τον Πασχαλάκη και έβαλε μπροστά το «τριφύλλι» με 1-0. Στο 36′ ο Αλεξανδρόπουλος επιχείρησε ένα σουτ – μετά από σέντρα του Μασούρα – με την μπάλα να περνάει άουτ. Στις καθυστερήσεις οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε μία σημαντική φάση, με τον Ναβάρο να δοκιμάζει το ψαλιδάκι και τον Ντραγκόφσκι να μπλοκάρει.

Στο 50′ ο Γερεμέγεφ δοκίμασε ένα σουτ, βλέποντας τον Πασχαλάκη εκτός εστίας, όμως δεν κατάφερε να ανησυχήσει τον Έλληνα γκολκίπερ. Το 2-0 διαμορφώθηκε στο 60ο λεπτό, όταν ο Μπακασέτας σέντραρε και ο Γερεμέφ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα στους «πράσινους». Στο 82′ ο Ολυμπιακός απείλησε με την κεφαλιά του Μασούρα να φεύγει έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ντραγκόφσκι. Οι ποδοσφαιριστές του Φατίχ Τερίμ μπορούσαν να πετύχουν ακόμη περισσότερα γκολ, όμως δεν ευδοκίμησε κάποια φάση στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι, με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ (61′ Μλαντένοβιτς), Πέρεθ, Τσέριν, Μπακασέτας (90′ Ακαϊντίν), Παλάσιος (79′ Μαντσίνι), Μπερνάρ (90′ Βιλένα), Γερεμέγεφ (79′ Τζούριτσιτς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα (46′ Ελ Κααμπί), Έσε (77′ Όρτα), Τσικίνιο, Αλεξανδρόπουλος (46′ Κίνι), Μασούρας, Ρίτσαρντς (46′ Φορτούνης), Ναβάρο.

Από το Blogger.