Ο Χέιλ 8ος του Προμηθέα με 50+ τρίποντα και ασίστ

Ο Χάντερ Χέιλ ήταν ο μοναδικός διψήφιος σκόρερ του Προμηθέα –κάτι που έγινε για πρώτη φορά στη σεζόν- σε αυτό το παιχνίδι και παρότι ευστόχησε μόνο δύο φορές στις εννιά προσπάθειες του από τη γραμμή του τριπόντου, μπήκε σε δύο ξεχωριστές λίστες της αχαϊκής ομάδας…

*Έγινε ο 11ος της στη Stoiximan Basket League που έφτασε τα 50 εύστοχα τρίποντα. Σύντομα θα μπει στη 10άδα αυτής της λίστας και βέβαια μπορεί να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο μέχρι το τέλος της σεζόν.

*Έγινε ο 9ος παίκτης του Προμηθέα που μετράει 50+ ασίστ και 50 εύστοχα τρίποντα. Είναι στην ίδια λίστα με τους Γκίκα, Λίποβι, Χολ, Αγραβάνη, Φαγιέ, Σίμπσον, Κάουαν και Κασελάκη.

Ο Αμερικανός γκαρντ πάντως, είχε για δεύτερη φορά επίδοση 12 άστοχων σουτ εντός πεδιάς τελειώνοντας το παιχνίδι με 6/18. Είχε 4/16 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Midea.

Σε ομαδικό επίπεδο…

*Ο Προμηθέας είχε 42 ranking σημειώνοντας την 6η χαμηλότερη, φετινή επίδοση αλλά όχι τη χειρότερη του αφού είχε 39 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα.

*Ο Προμηθέας υποχρεώθηκε στην τρίτη συνεχόμενη ήττα του, αφού είχαν προηγηθεί εκείνες από το Περιστέρι bwin εντός και το Λαύριο Megabolt εκτός έδρας. Αυτό είναι το μεγαλύτερο, αρνητικό του σερί στη φετινή Stoiximan Basket League αφού είχε κάνει δύο διαδοχικές ήττες στο τέλος του πρώτου γύρου, από τον Κολοσσό H Hotels Collection εκτός και τον Παναθηναϊκό AKTOR εντός έδρας.

Από το Blogger.