Μπαρτζώκας: «Το μέχρι τέλους είναι συνολική φιλοσοφία, πιστεύουμε στις αρχές του συλλόγου μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δηλώσεις στην κάμερα του OlympiacosBC TV και μίλησε για την κατάκτηση του τρίτου σερί Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και για την σημασία του “μέχρι τέλους”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το τρίτο Κύπελλο Ελλάδας στη σειρά και τους επτά σερί τίτλους για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας: “Θα έλεγα ότι είναι αξιοσημείωτο ρεκόρ, είναι σημαντικό και για έμενα και τους συνάδελφούς μου προπονητές που ήρθαμε ξανά πριν από τέσσερα και κάτι χρόνια στον Ολυμπιακό. Στη δεύτερη θητεία μου γύρισα με την προοπτική να κάνουμε ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας, να πάρουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε.

Έχουμε πάρει επτά στους επτά που διεκδικήσαμε εδώ (σ.σ. στην Ελλάδα), πήγαμε σε δύο Final Four που χάσαμε στο τελευταίο σουτ σε έναν ημιτελικό και σε έναν τελικό. Δεν μπορώ παρά να είμαι ευχαριστημένος για την προσπάθεια σε όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Είναι ένας οργανισμός που αυτή τη στιγμή αποπνέει υγεία, είμαστε σεμνοί σε ό,τι κάνουμε, δεν λέμε μεγάλα λόγια. Το μόνο που κάνουμε είναι να δουλεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Είμαστε χαρούμενοι, εγώ και οι συνεργάτες μου, που συνδυάστηκε η επάνοδός μας στην ομάδα με αυτό το ρεκόρ”.

Σε ερώτηση για το “που φτάνει το μέχρι τέλους”: “Το “μέχρι τέλους” είναι μια συνολική φιλοσοφία. Πιστεύουμε στις αξίες του συλλόγου μας. Πιστεύουμε στις αρχές μας. Δουλεύουμε κάθε μέρα. Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο σεμνοί γίνεται, ακόμα και τις ημέρες που μπορούμε να δίνουμε ηχηρές απαντήσεις, σεβόμενοι πάντα τον αντίπαλο και μιλώντας στους παίκτες μας μόνο για μπάσκετ και τίποτα άλλο που μπορεί να είναι μακριά από το μπάσκετ”


Από το Blogger.