«Οι γονείς μπορεί να δουν το παιδί τους φυλακισμένο για μία απερισκεψία»

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, σε συνέντευξη που έδωσε στο sportal.gr απάντησε σε όλα τα μεγάλα ερωτήματα των τελευταίων μηνών και εξέφρασε τις θέσεις του για το “λουκέτο” στα ελληνικά γήπεδα, τις κυρώσεις που προβλέπει ο νέος νόμος για την οπαδική βία, αλλά και για τους συνδέσμους, τις επαφές του με τις ομάδες, τις “βολές” του Γιάννη Αλαφούζου, το περιστατικό με τον Αχιλλέα Μπέο και τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, Αντρέα Τετέι, αλλά και για τα projects του ΣΕΦ, του ΟΑΚΑ και του Βοτανικού, καθώς και το ενδεχόμενο μόνιμης διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα.

Ο αναπληρωτής υπουργός έκανε λόγο για “δρακόντειες κυρώσεις” με τη νέα νομοθεσία για την οπαδική βία και εξήγησε ότι πλέον, “όποιος πιαστεί, υπάρχει το ιδιώνυμο, θα πάει φυλακή κατευθείαν”.

Ανέφερε μάλιστα ως παράδειγμα τον οπαδό του ΠΑΟΚ που συνελήφθη για κροτίδα στην Τούμπα, ο οποίος και αν αποδειχθεί η παράβαση “θα πάει τουλάχιστον 6 μήνες στη φυλακή έως και πέντε χρόνια. Για μία απερισκεψία, μπορεί οι γονείς να δουν το παιδί τους φυλακισμένο”, ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Γιάννη Βρούτση.

Από το Blogger.