Σκέψεις της ΕΠΟ ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας να γίνει στο ΟΑΚΑ

Την επιθυμία της ΕΠΟ να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ και με κόσμο εξέφρασε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τάκης Μπαλτάκος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό “στον Libero”.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ήδη στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ περιμένουμε να “σφραγιστεί” και το δεύτερο “εισιτήριο” από το Άρης – Παναιτωλικός (προβάδισμα πρόκρισης για τους Θεσσαλονικείς μετά το 1-0 που πήραν μέσα στο Αγρίνιο).

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Τάκης Μπαλτάκος είχε αναφέρει πως το ματς… οδεύει προς Πανθεσσαλικό και με μαθητές στην εξέδρα, αλλά πλέον το ΟΑΚΑ φαντάζει σαν ιδανική επιλογή, σε περίπτωση που δώσουν το “ΟΚ” Άρης ή Παναιτωλικός.

Να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που περάσει ο Άρης, τότε θα εξεταστεί και το Καυτανζόγλειο, έστω και αν συγκεντρώνει… μηδαμηνές πιθανότητες, λόγω των έργων που χρειάζονται να γίνουν.

“Διάβασα ότι το ΟΑΚΑ θα είναι έτοιμο. Αν υποθέσουμε ότι είναι έτσι, το 2010 είχε γίνει τελικός Άρη και Παναθηναϊκού στο Ολυμπιακό Στάδιο. Θα μιλήσουμε με την ομάδα που θα προκριθεί, εμείς φυσικά θέλουμε το ΟΑΚΑ με φιλάθλους. Εάν το Καυταντζόγλειο είναι έτοιμο θα πρέπει να κάνουμε κλήρωση γιατί είναι δύο γήπεδα ικανά να φιλοξενήσουν τον τελικό. Εάν το Καυταντζόγλειο δεν είναι έτοιμο, θα μιλήσουμε με τον Άρη ή τον Παναιτωλικό για το ΟΑΚΑ. Δεν έχει νόημα να κάνουμε τελικούς με προσκλήσεις” το χαρακτηριστικό σημείο των δηλώσεων του Τάκη Μπαλτάκου.

Από το Blogger.