Καρβαλιάλ: “Πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό αλλά δεν είναι καθοριστικό”

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Κάρλος Καρβαλιάλ ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό στην Λεοφώρο τόνισε πως η ομάδα του πάει με αυτοπεποίθηση στην Λεωφόρο έπειτα από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θεωρεί το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ως “τελικό”.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

Για το διαφορετικό να περιμένουμε συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα πρόσφατα ντέρμπι: “Θα μιλήσω από την πλευρά του Ολυμπιακού. Η διαφορά που έχει αυτό το ντέρμπι με τα προηγούμενα είναι ότι πάμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση προερχόμενοι από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Τις δύο προηγούμενες φορές ήρθαμε ισόπαλοι σε δύο πολύ ισορροπημένα παιχνίδια. Περιμένω ξανά ένα παιχνίδι έντονο που θα κριθεί ξανά από τις μικρές λεπτομέρειες. Έχουμε προετοιμαστεί με τον καλύτερο τρόπο και θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε”.

Για το αν θεωρεί “τελικό” το ντέρμπι της Λεωφόρου: “Όχι, είναι σημαντικό. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά δεν είναι καθοριστικό. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα”.

Για το αν πονοκεφαλιάζει για την ευρωπαική λίστα: “Υπάρχει ένας πονοκέφαλος με την έννοια πως πρέπει να διαλέξω αυτή τη στιγμή. Όμως πρόκειται για έναν καλό πονοκέφαλο όταν πρόκειται να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές λύσεις. Κακός πονοκέφαλος είναι όταν δεν έχεις λύσεις. Αυτή τη στιγμή νομίζω πως η ομάδα είναι πιο δυνατή, πιο ανταγωνιστική, έχει περισσότερες λύσεις και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τις δείξουμε μέσα στο γήπεδο”.

Από το Blogger.