Τάκης Τσουκαλάς: «Λεωφόρο ερχόμαστε… Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει! - Θα φάτε σουλούκ λουκούμ!»

Ο γνωστός τηλεοπαδός του Ολυμπιακού, Τάκης Τσουκαλάς, μέσω της οπαδικής εκπομπής του, ενόψει του ντέρμπι της Λεωφόρου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι θα πάρουν το «διπλό» στην Λεωφόρο και θα γίνει το μεγάλο φαβορί για το Πρωτάθλημα.

Αποσπάσματα από τα όσα ανέφερε στην εκπομπή του:

«Έφυγε και ο πυρετός, έφυγαν όλα! Βάλτε τον Τούρκο, τον σέντερ μπακ που πήρατε, για να φάτε μόνο δύο. Με τον Κώτσιρα και τον Ούγκο. Θα φάτε σουλούκ λουκούμ. Εντάξει είμαστε; Μπιφτεκάκι θα φάτε! Έλα ομαδάρα μου! Δεν ξέρω αν σας έλειψα, εμένα μου λείψατε.

Είμαστε μέσα στο Πρωτάθλημα, πιστεύω θα το πάρουμε. Οι άλλοι, οι ΠΑΟΚτζήδες, έχουν πάρει αέρα. Κυριακή Λεωφόρο ερχόμαστε… Ο Ολυμπιακός θα κερδίσει! Τώρα δεν ξέρω αν θα δώσει κανένα πέναλτι στο 90′, στο 92′. Θα κερδίσουμε. Κι άμα κερδίσουμε, είμαστε το πρώτο φαβορί!

Τι έγινε κύριε Αλαφούζο, με τα 100 κιλά α@@@ια; Μόνο την Τρίπολη έχει κερδίσει! Να βάλουμε και τον Ολυμπιακό στα πέναλτι με τον Καμαρά; Έχεις κερδίσει κανέναν άλλον στα 5 τελευταία παιχνίδια; Δεν έπρεπε να το πεις αυτό».

Από το Blogger.