«Το μέχρι τέλους είναι μέχρι όσο αντέχουμε, μέχρι όσο ο κόσμος μας στηρίζει, μέχρι ο Ολυμπιακός να δίνει αυτή την τρέλα»

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μιλώντας κάμερα του Olympiacos TV, αναφέρθηκαν στο πόσο διαρκεί το “μέχρι τέλους”, ύστερα από την τρίτη σερί κατάκτηση των ερυθρολεύκων στο Κύπελλο Ελλάδας.

“Το μέχρι τέλους το ζούμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Όταν μεγαλώσουμε θα καταλάβουμε κάποια στιγμή τι έχει γίνει, όλοι μας”, δήλωσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

“Το μέχρι τέλους είναι μέχρι όσο αντέχουμε, μέχρι όσο ο κόσμος μας στηρίζει, μέχρι ο Ολυμπιακός να δίνει αυτή την τρέλα που ζούμε σήμερα και τόσες άλλες φορές τα τελευταία 20 χρόνια που είμαστε στην ομάδα”, πρόσθεσε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Για τους επτά συνεχόμενους τίτλους, νούμερο στο οποίο φτάνει για πρώτη φορά το τμήμα μπάσκετ: “Από εσένα το ακούω πρώτη φορά. Είναι μεγάλο το επίτευγμα, μας κάνει περήφανους και ελπίζω να πάμε για τον 8ο σερί τίτλο”, συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος,

“Επτά τίτλοι σε πόσο; Δυο μισή χρόνια; Νομίζω είναι απίστευτο. Ζούμε αυτά που αξίζουμε κι αυτά που αξίζαμε πάντα. Τα έφερε έτσι η ζωή και τα ζούμε. Για αυτό είναι αυτά τα συναισθήματα”, ανέφερε με τη σειρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Από το Blogger.