Καπογιάννη: «Εμείς θα πάμε στο ΣΕΦ προετοιμασμένες για τη νίκη, γιατί αυτός είναι ο στόχος μας!»


Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού Ελένη Καπογιάννη, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για τον τελικό: «Τίποτα δεν χαρίζεται. Ειδικά σε παιχνίδια νοκ-άουτ. Θα πρέπει να προετοιμάζεσαι και αυτό που ήθελα ήταν να παίξουν οι παίκτριές μου σύμφωνα με την αξία τους. Σύμφωνα με το ποιες είναι και ποια διαδρομή έχουν κάνει μέχρι εδώ».

Για την πορεία της ομάδας: «Κάτι χτίζεται από πριν και τίποτα δεν είναι τυχαίο. Η ομάδα δεν είναι κομήτης και χτίζεται βήμα-βήμα. Έχουμε ένα κορμό σπουδαίων Ελληνίδων και θέλω να ομολογήσω πως η Λολίτα Λύμουρα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο κομμάτι του recruiting. Eίναι απίστευτη η συνδρομή της. Πέρα από όλα κοιτάζουμε και τον χαρακτήρα. Ήμασταν τυχεροί και στις ξένες και στην προσαρμογή, την οποία την τρέχουμε πιο γρήγορα».

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα: «Δεν είμαστε στο πικ, πάντα κοιτάει ένας προπονητής το καλύτερο. Υπάρχουν πράγματα που κάνουμε καλά και πρέπει να κάνουμε τέλεια και αδυναμίες που πρέπει να βελτιώσουμε. Κοιτάμε να τα κάνουμε όλα αυτά χωρίς να φορτώσουμε τις παίκτριες και να τις αφήσουμε όσο μπορούμε τη χαρά του παιχνιδιού».

Για το πως αλλάζει το «τσιπάκι» στο μυαλό από το Κύπελλο στο ντέρμπι: «Οι αθλήτριές μου είναι σοβαρές και συνειδητοποιημένες. Η γραμμή έρχεται από το σταφ. Πως προσεγγίζουμε την επόμενη μέρα. Δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο. Δεν πρέπει να κάνουμε κάτι τόσο μεγάλο».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Στο πρώτο παιχνίδι έχουμε κερδίσει έναν πόντο. Άρα μετράει η νίκη. Εμείς θα πάμε εκεί προετοιμασμένες για τη νίκη, γιατί αυτός είναι ο στόχος μας. Δεν είναι παιχνίδι “ζωής και θανάτου” για εμάς. Είναι για τον Ολυμπιακό, που έχει χάσει ήδη έναν στόχο και μπορεί να χάσει και το πλεονέκτημα έδρας. Για εμάς το πλεονέκτημα δεν λέει κάτι. Τα έχουμε καταφέρει και χωρίς αυτό».

Από το Blogger.