Με απουσίες στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός  αναχωρεί σήμερα με… λειψή σύνθεση για την Ισπανία, αφού όσοι είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους θα έρθουν απ’ ευθείας εκεί.

Το «Τριφύλλι» αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Ρεάλ Μαδρίτης και κανονικά θα έφευγε αύριο για την ισπανική πρωτεύουσα, όμως η απεργία των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας «ανάγκασε» την αποστολή να φύγει σήμερα.

Στο τσάρτερ βρίσκονται και πάνω από 130 φίλοι του Συλλόγου που θα παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση, όμως… απουσιάζουν ο Αταμάν και οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας, αφού είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους.

Ο Αταμάν είχε το ματς της Τουρκίας με την Ισλανδία, ο Ερνανγκόμεθ αυτό της Ισπανίας με το Βέλγιο, ο Μπαλτσερόφσκι της Πολωνίας με την Βόρεια Μακεδονία, ο Λεσόρ της Γαλλίας με την Βοσνία και φυσικά οι Μωραΐτης, Καλαϊτζάκης, Αντετοκούνμπο και Μαντζούκας αυτό της Ελλάδας με την Ολλανδία.

Οι προαναφερθέντες λοιπόν θα ταξιδέψουν απ’ ευθείας για την Ισπανία και θα συναντήσουν εκεί τους συμπαίκτες τους, με την προετοιμασία για το κρίσιμο ματς με την «Βασίλισσα» να διεξάγεται υπό… ιδιαίτερες συνθήκες.

Από το Blogger.