Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει με μετεγγραφή τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι έχοντας έρθει στον Παναθηναϊκό μόλις τον περασμένο Ιανουάριο για να καλύψει το κενό του Αλμπέρτο Μπρινιόλι, πρόλαβε να κάνει τη διαφορά για τους “πράσινους”, που πλέον εξετάζουν όλα τα δεδομένα για τη διατήρησή του στο ρόστερ της ομάδας.

Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ απέκτησε τον Νταγκόφσκι με τη μορφή δανεισμού από την ιταλική Σπέτσια και έχει οψιόν αγοράς της τάξης των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για το καλοκαίρι του 2024, ενώ υπάρχει ήδη συμφωνία με τον ίδιο για συμβόλαιο μέχρι το 2027, αν πληρωθεί η ρήτρα στους Ιταλούς.

Παρότι το ποσό είναι μεγάλο όμως, ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται έτοιμος να κάνει την κίνησή του για να “κλείσει” τον Πολωνό τερματοφύλακα για τα επόμενα χρόνια και εξετάζονται όλες οι λεπτομέρειες. Οι “πράσινοι” θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τη μετεγγραφή με ένα μικρότερο ποσό, περιμένοντας και τις… διαθέσεις της Σπέτσια, η οποία κινδυνεύει μάλιστα πια να υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου και σίγουρα δεν μπορεί να αντέξει το συμβόλαιο του Ντραγκόφσκι.

Από το Blogger.