Θέμα ημερών η απόφαση του CAS για το παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει γνωστή η ετυμηγορία του CAS για το ματς ΟΛυμπιακός-Παναθηναϊκός. Μιας και το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο έχει δεσμευτεί πώς θα την εκδώσει πριν αρχίσουν τα πλέι οφ στην Ελλάδα. Έτσι, αν σκεφτεί κανείς πώς την Κυριακή 3 Μαρτίου τελειώνει η κανονική περίοδος, όλα θα ξεκαθαρίσουν το αργότερο ως τη Δευτέρα 4 Μαρτίου. Καθώς μετρά πρέπει να επικυρωθεί η βαθμολογία. Αλλά και να διεξαχθεί η κλήρωση για το μίνι πρωτάθλημα που θα κρίνει τον τίτλο στη Super League, για τη σεζόν 2023-24.

Επομένως αυτή η εβδομάδα έχει τεράστιο ενδιαφέρον και έξω-αγωνιστικά για τον Ολυμπιακό. Μιας και μέσα στο γήπεδο υπάρχουν δύο ματς. Δηλαδή αυτό με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (28/2) και μετά με τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3/3). Έτσι το ενδιαφέρον εστιάζεται σε διπλό ταμπλό! Η δέσμευση του CAS για να κάνει γνωστή την απόφασή του, για την υπόθεση του ματς Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, πριν τα πλέι οφ.

Άρα θα πρέπει να έχει βγάλει την ετυμηγορία του, ως τα τέλη της εβδομάδας. Συνεπώς πριν γίνει η επικύρωση της βαθμολογίας της Super League. Επιπρόσθετα, στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» υπάρχει αισιοδοξία για την έκβαση. Καθώς έγινε καλή δουλειά από το νομικό επιτελείο, τόσο το ελληνικό όσο κι εκείνο του εξωτερικού με το οποίο υπήρξε συνεργασία για την υπόθεση. Βέβαια, δεν μπορεί να γίνει καμία εκτίμηση σχετικά με την ετυμηγορία.

Από το Blogger.