Τι έλεγε πριν κατά την διάρκεια και μετά το Final-8 ο Εργκίν Αταμάν!

Στις 14 Φεβρουαρίου και πριν τον προημιτελικό του Final-8 με την ΑΕΚ ο προπονητής του Παναθηναϊκού Εργκίν Αταμάν, είχε δηλώσει «Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα ματς και το Κύπελλο. Σε τρία παιχνίδια κρίνεται ένα Κύπελλο. Θα είμαστε χαρούμενοι αν τα καταφέρουμε. Αλλά ο στόχος μας είναι στην Euroleague και στην κατάκτηση του τίτλου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Νομίζω αυτό ισχύει για όλους. Αν κερδίσεις, θα είσαι χαρούμενος. Όμως, κανείς δεν θα θυμάται αν κερδίσαμε ή χάσαμε το Κύπελλο. Όμως, αν πας στο Final Four ή πάρεις το πρωτάθλημα θα γραφτείς στην ιστορία. Όπως και να έχει, είμαστε εδώ για να νικήσουμε».

Στην συνέχεια στις 17 Φεβρουαρίου, και εν μέσω ενθουσιασμού μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Άρη, μεταξύ άλλων ο Τούρκος προπονητής δήλωσε… «Προφυλάξαμε τους βασικούς στο τέλος και περιμένουμε να δούμε με τον αντίπαλο μας. Αύριο θα έρθουμε εδώ για να πάρουμε το κύπελλο».

Το βράδυ της 18 ης Φεβρουαρίου και αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελικού κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εργκίν Αταμάν μεταξύ άλλων δήλωσε… «Έχω πει εξ αρχής ότι αύριο δε θυμάται κανείς ποιος έχασε και ποιος κέρδισε…» 

Από το Blogger.