«Έτοιμοι να ξανανοίξουμε τα γήπεδα της Super League με ασφάλεια»

Η αναπληρώτρια αντιπρόεδρος της λίγκας και CEO του Ατρομήτου Κάτια Κοξένογλου, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ  εξέφρασε τη σιγουριά ότι όλα τα γήπεδα θα ανοίξουν με ασφάλεια, ενώ αφέρθηκε και στα νέα μέτρα ασφαλείας στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι χαρούμενη που ξανανοίγουν τα γήπεδα γιατί χωρίς τους φιλάθλους είναι ένα άψυχο παιχνίδι. Οπότε είμαστε έτοιμοι όλες οι ομάδες της Super League 1 να ξανανοίξουμε τα γήπεδα μας με ασφάλεια. Βάσει της υπουργικής απόφασης, όπως έχει ήδη γίνει γνωστή η υπουργική απόφαση, προβλέπεται οι καινούργιες κάμερες να έχουν τα νέα χαρακτηριστικά, τα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά, όπως προβλέπει η τεχνολογία.

Οπότε οι νέες κάμερες έχουν πραγματικά 250 pixel, που σημαίνει ότι μπορούν να ζουμάρουν καλύτερα και να βλέπουν ακριβώς το πρόσωπο των θεατών. Αυτό που έχει αλλάξει βάση της υπουργικής απόφασης είναι ότι είναι περισσότεροι εποπτευόμενοι χώροι, που σημαίνει ότι πλέον και σε κυλικεία και κατά την είσοδο και έξοδο των θεατών και στους διαδρόμους που μπαίνουν οι θεατές και στον αγωνιστικό χώρο και στις κερκίδες, θα εποπτεύονται δηλαδή όλοι οι χώροι ενός γηπέδου εντός και εκτός.

Κάθε γήπεδο έχει την ιδιομορφία του. Στο συγκεκριμένο γήπεδο είχαμε 20 κάμερες και τώρα έχουμε 44 επιπλέον για να μπορέσουμε να εποπτεύουμε όλους τους χώρους, στο συγκεκριμένο γήπεδο του Περιστερίου έπρεπε να προστεθούν άλλες 44 κάμερες. Το κέντρο ελέγχου, στο οποίο μέσα υπάρχει το κοντρόλ και οι οθόνες, είναι στη δικαιοδοσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Από το Blogger.