Super League: Οι αριθμοί του αγώνα Πανσερραϊκός - Ατρόμητος

Η τελευταία αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον Ατρόμητο στις Σέρρες είχε γίνει στις 23 Ιανουαρίου 2011, με την ομάδα του Περιστερίου να παίρνει τη νίκη εκεί χάρη σε γκολ του Ηλία Αναστασάκου στο 81ο λεπτό.

Συνολικά οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί πέντε φορές στο γήπεδο των Σερρών, ενώ τη σεζόν 1976-77 η αναμέτρηση τους είχε οριστεί στο γήπεδο της Καβάλας, αλλά οι φιλοξενούμενοι εξέφρασαν τη διαφωνία τους για αυτή την απόφαση με αποχή και έτσι το παιχνίδι κατοχυρώθηκε στον Πανσσεραϊκό με 2-0 χωρίς να διεξαχθεί.

Ο Ατρόμητος την τελευταία σεζόν που συνυπήρξαν στην κατηγορία, το 2010-11 επικράτησε και στις δύο αναμετρήσεις, αρχικά με 2-1 στο Περιστέρι και με 1-0 στις Σέρρες.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν πρώτη φορά τη σεζόν 1972-73 και η συνάντηση τους ήταν για την Α’ Εθνική/Super League. Τα γκολ για το 1-1 σημείωσαν ο Δημήτρης Ηλιάδης για τους γηπεδούχους και ο Στέλιος Σκευοφύλαξ για τους φιλοξενούμενους.

Η μεταξύ τους ιστορία απλώνεται και στη δεύτερη κατηγορία, αλλά και σε μια αναμέτρηση για το Κύπελλο Ελλάδος το 1977-78. Συνολικά για όλες τις κατηγορίες υπάρχουν 14 αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Πανσερραϊκό, ο οποίος έχει 9 νίκες, ο Ατρόμητος δύο και ακόμη δύο έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία.

6 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

3 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

2 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

ΓΚΟΛ: 12-4

Από το Blogger.