Super League: Οι αριθμοί του αγώνα Ατρόμητος - Λαμία

Τέλος στο σερί των αρνητικών αποτελεσμάτων (πέντε ήττες) έδωσε ο Ατρόμητος με το 0-0 που απέσπασε στις Σέρρες. Παραμένει, ωστόσο, χωρίς νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια του, ενώ έχει χάσει τους τρεις τελευταίους αγώνες του στο Περιστέρι: 0-5 από την ΑΕΚ, 0-2 από τον ΠΑΟΚ και 0-2 από τον Άρη.

Το ελπιδοφόρο στοιχείο για τον Ατρόμητο είναι ότι είναι αήττητος από τη Λαμία ως γηπεδούχος, όχι μόνο στο πλαίσιο της Super League, αλλά σε όλες τις εθνικές κατηγορίες που έχουν συναντηθεί (και στο Κύπελλο Ελλάδας)! Ο συνολικός απολογισμός του είναι 12 νίκες και πέντε ισοπαλίες σε 17 επίσημους αγώνες.

Ειδικά στο επίπεδο της Super League, δεν υπάρχει ακόμα νίκη φιλοξενούμενου σε 17 αναμετρήσεις που έχουν διεξαχθεί και στις δύο έδρες! Στα οκτώ ματς που έχουν διεξαχθεί στο Περιστέρι, ο απολογισμός είναι τέσσερις νίκες για τον Ατρόμητο και τέσσερις ισοπαλίες. Και από τα εννιά ματς στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, τα δύο τα κέρδισε η Λαμία και τα υπόλοιπα επτά έληξαν χωρίς νικητή.

Θυμίζουμε ότι η Λαμία είχε δώσει στο Περιστέρι και τα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της στη Super League, τη σεζόν 2017-18, επειδή δεν είχαν ολοκληρωθεί τα αναγκαία έργα στο «Αθανάσιος Διάκος». Γνώρισε ισάριθμες ήττες από τον Ολυμπιακό (0-1) και την ΑΕΚ (0-1).

Πρώτος σκόρερ στις οκτώ αναμετρήσεις με γηπεδούχο τον Ατρόμητο για τη Super League είναι ο Ευθύμης Κουλούρης με τρία τέρματα. Ακολουθεί με δύο ο Γιώργος Μανούσος, ως παίκτης της ομάδας του Περιστερίου (διότι αργότερα έπαιξε και στη Λαμία, χωρίς να βρει δίχτυα εναντίον της πρώην ομάδας του).

Κανείς από τους δώδεκα παίκτες και των δύο ομάδων που έχουν σκοράρει σε κάποιο από τα οκτώ ματς στο Περιστέρι δεν ανήκει πλέον στο ρόστερ του Ατρόμητου και της Λαμίας. Τελευταίος αποχώρησε ο Ντάνιελ Αντέτζο από τους Φθιώτες, τον περασμένο Ιανουάριο. Ο Νιγηριανός αμυντικός είχε σκοράρει στο 1-1 της 13ης Ιουνίου 2020.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΛΑΜΙΑ

8 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

0 ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

4 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

ΓΚΟΛ: 11-4

Από το Blogger.