Ρεκόρ περιόδου από τον ΠΑΟΚ στο επιμέρους σκορ στο transition

Ο ΠΑΟΚ mateco έκανε εξαιρετική δουλειά με τις ασίστ και τα λάθη του, αφού με τις 12 τελικές πάσες του Φρίντρικσον ανέβηκε στην επίδοση των 25 που είναι η δεύτερη μεγαλύτερη του στη σεζόν, μετά τις 26 που είχε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR. Παράλληλα ισοφάρισε το θετικό ρεκόρ λαθών του στη σεζόν, κάνοντας έξι όσα είχε και στο ματς της 9ης αγωνιστικής με τον Κολοσσό H Hotels. Ο Δικέφαλος έτσι, έχει δύο από τις έξι μικρότερες επιδόσεις της σεζόν.

Το +19 στον συντελεστή ασίστ/λαθών αποτελεί ρεκόρ περιόδου για την ομάδα του Φώτη Τακιανού που ξεπέρασε το +17 του εντός έδρας ματς με τον Κολοσσό H Hotels (23/6). Οι 25 ασίστ κατατάσσονται στη 15άδα των κορυφαίων επιδόσεων του ΠΑΟΚ mateco συνολικά στην ιστορία του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ mateco σημείωσε τρία ακόμη ρεκόρ περιόδου στο χθεσινό ματς με τον Απόλλωνα Carna…

*Είχε 50 πόντους μέσα από τη ρακέτα ενώ η προηγούμενη μεγαλύτερη, φετινή επίδοση του ήταν εκείνη των 44 στο ντέρμπι με τον Άρη Midea. Το +26 που έκανε έναντι του Απόλλωνα Carna Μέσα από τη ρακέτα (50-24) συνιστά την 6η μεγαλύτερη διαφορά της φετινής Stoiximan Basket League.

*Είχε 26 πόντους από αιφνιδιασμούς ξεπερνώντας την επίδοση των 20 του εντός έδρας αγώνα με την Καρδίτσα Ιαπωνική. Πρόκειται, συνολικά, για την ισοφάριση της 4ης καλύτερης φετινής επίδοσης ενώ ο ΠΑΟΚ mateco σημείωσε νέο ρεκόρ διαφοράς πόντων από αιφνιδιασμούς. Είχε 23 περισσότερους από τον Απόλλωνα Carna (26-3) ενώ το προηγούμενο ρεκόρ ήταν εκείνο του +21 που έκανε η ΑΕΚ Betsson κόντρα στον Απόλλωνα Carna στην 3η αγωνιστική (31-10) και το Μαρούσι κόντρα στον ΠΑΟΚ mateco στη 13η αγωνιστική (4-25).

*Δεν βρέθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα πίσω στο σκορ, κάτι που δεν έγινε σε κανένα από τα προηγούμενα 16 παιχνίδια του στη φετινή Stoiximan Basket League.

*Ακόμη σε ομαδικό επίπεδο, με τη χθεσινή νίκη του ο ΠΑΟΚ mateco έφτασε τις 950 στην ιστορία του στο Πρωτάθλημα από καταβολής Α’ Εθνικής. Χρειάστηκε 1.640 αγώνες.

 

Από το Blogger.