Ο Μουρ ψηλότερα στις λίστες των ριμπάουντερ του Λαυρίου

Παρότι περιορίστηκε στα τέσσερα ριμπάουντ στο παιχνίδι του ΣΕΦ, ο Καλίντ Μουρ κατάφερε να βρεθεί ψηλότερα στις λίστες του Λαυρίου Megabolt στη Stoiximan Basket League…

*Με τα τρία αμυντικά ριμπάουντ που είχε, ο Αμερικανός μπήκε στην 20άδα της σχετικής λίστας της ομάδας της λαυρεωτικής. Έφτασε τα 86 και ξεπέρασε τον Μιχάλη Περράκη (82) και τον Σον Έβανς (83).

*Με το μοναδικό του επιθετικό ριμπάουντ, έφτασε στα 40 τους Μίλαν Μιλόσεβιτς και Σάβιον Φλαγκ με τους οποίους μοιράζεται τη 10η θέση της σχετικής λίστας.

Κατά τα άλλα για το Λαύριο Megabolt…

*Ο Θοδωρής Ζάρας με την 379η εμφάνιση του στο Πρωτάθλημα έφτασε τον Αντώνη Ασημακόπουλο στην 27η θέση της λίστας της Α’ Εθνικής (από το 1963-64) και στη 18η της Stoiximan Basket League (από το 1992-93).

*Ο Νοά Χόρκλερ με τα έξι ριμπάουντ που είχε στο ΣΕΦ, έφτασε τα 200 μέσα από την 32η εμφάνιση του στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

*Σε ομαδικό επίπεδο, το Λαύριο Megabolt έμεινε χαμηλά σε δημιουργία έχοντας 10 ασίστ, επίδοση στην οποία περιορίστηκε άλλες τρεις φορές φέτος και αποτελεί τη χαμηλότερη του. Παράλληλα όμως κράτησε χαμηλά και τα λάθη του, έχοντας εννιά. Πρόκειται για την ισοφάριση της χαμηλότερης, φετινής επίδοσης του αφού από εννιά λάθη είχε ακόμη στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Περιστέρι bwin και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels Collection.

Από το Blogger.