«Στον Παναθηναϊκό κάθονται και ασχολούνται με την ΑΕΚ και τον Τσιλούλη!»

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης, αναφέρθηκε γι’ άλλη μια φορά στον Παναθηναϊκό, το πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΚ και στην περίπτωση Τσιλούλη.

 Αναλυτικά όσα έγραψε στην «Ώρα των Σπορ»:

«Στον Παναθηναϊκό όλο αυτό το διάστημα ασχολήθηκαν με το πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ με την Κηφισιά και με τον Τσιλούλη. Και στις δύο περιπτώσεις φυσικά, το μόνο που έκαναν ήταν προπαγάνδα και νερό στον μύλο της τοξικότητας, διότι ουσία δεν υπήρχε. Το πέναλτι ήταν πέναλτι και ό,τι έγινε με τον Τσιλούλη ήταν καθ’ όλα νόμιμο και ποδοσφαιρικά απολύτως συνηθισμένο. Τώρα στον Ολυμπιακό ασχολούνται με το γκολ του Πόνσε που είναι δήθεν με το χέρι και που δεν ελέγχθηκε γιατί έκλεισε το VAR. Προφανώς ισχύει ότι και για τους άλλους. Προπαγάνδα και νερό στον μύλο της τοξικότητας.

Διότι αφενός για το πρόβλημα που όντως υπήρξε για λίγο με το VAR, ευθύνονται τα κεντρικά στο Μαρούσι και δεν έχει καμία σχέση με τις εγκαταστάσεις του γηπέδου. Αφετέρου και κυρίως μιλάμε για ένα γκολ που είναι πεντακάθαρο. Δεν υπάρχει κανένα χέρι. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους και πως το έχουν σκεφτεί και ειδικά ενόψει Play Offs. Αλλά νομίζω πως τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ούτε η προπαγάνδα, ούτε η τοξικότητα παίζουν μπάλα. Μπάλα παίζει ο Πόνσε. Που πλέον έχει δέκα γκολ, ενώ ο Γκαρσία έχει 11 και οι δυο μαζί 21. Μπάλα παίζει ο Λιούμπισιτς, που όχι μόνο έδειξε προχθές πως είναι παιχτάρα, αλλά έχει και τρομερή νοοτροπία νικητή. Όταν σκόραρε ο Πόνσε το 2-2, είναι αυτός που έτρεξε να πάρει την μπάλα για να γίνει γρήγορα η σέντρα και να ψάξει η ΑΕΚ το γκολ της νίκης».

Από το Blogger.