Δύο ρεκόρ καριέρας του Πόλεϊ κόντρα στην… πρώην

Ο Τάιλερ Πόλεϊ «πλήγωσε» την πρώην ομάδα του πραγματοποιώντας το καλύτερο, βάσει ranking, από τα 51 παιχνίδια του στη Stoiximan Basket League. Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 24 στο σύστημα αξιολόγησης ξεπερνώντας κατά έναν βαθμό το προηγούμενο ρεκόρ του αφού είχε 23 στην περσινή σεζόν, ως παίκτης του ΠΑΟΚ mateco, στο εκτός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τον Ολυμπιακό.

Ο Πόλεϊ σημείωσε ένα ακόμη ρεκόρ καριέρας στο ελληνικό Πρωτάθλημα, μαζεύοντας 12 ριμπάουντ. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του ήταν εκείνη των εννιά που μάζεψε και πάλι ως παίκτης του Δικεφάλου, στο εντός έδρας παιχνίδι της περσινής σεζόν με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Παράλληλα με τα 12 ριμπάουντ του, ο Αμερικανός είχε και 15 πόντους για να φτάσει έτσι στο πρώτο του double-double στη Stoiximan Basket League.

Ακόμη σε ατομικό επίπεδο…

*Ο Λούκα Μπραΐκοβιτς είχε τρία επιθετικά ριμπάουντ με τα οποία έγινε ο 21ος στην ιστορία της ομάδας τη Ρόδου στη Stoiximan Basket League που έφτασε τα 50. Με αυτά «έπιασε» στην 20ή θέση της σχετικής λίστας τον Ρόμπερτ Ντόζιερ.

Ο Αυστριακός σέντερ εξάλλου, έχοντας 6/8 δίποντα, έφτασε τα 113 εύστοχα (113/165). Έτσι «σκαρφάλωσε» τρεις θέσεις στην ιστορική λίστα του Κολοσσού H Hotels Collection και ανέβηκε στη 13η αφού ξεπέρασε τους Τρέβορ Μπράιαντ (108), Σκότι Χόπσον (110) και Πατ Καλάθη (112).

*Μία θέση στη λίστα των κορυφαίων πασέρ της ομάδας της Ρόδου στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα αναρριχήθηκε ο Λόντον Περάντες. Με τις τέσσερις ασίστ που μοίρασε χθες, έφτασε τις 114 και ξεπέρασε τον Αντώνη Ασημακόπουλο που είχε 110 στην πενταετία 2007-12 και έγινε ο 14ος.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 2/2 βολές και με αυτές έγινε ο 46ος παίκτης του Κολοσσού H Hotels Collection που έφτασε τις 50 εύστοχες στην κατηγορία.

Από το Blogger.