Καιρός: Σχεδόν αίθριος ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο καιρού που εκδόθηκε από την ΕΜΥ, για σήμερα Κυριακή 25 Μαρτίου, αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες νεφώσεις. Τις θερμές ώρες της ημέρας οι νεφώσεις κατά τόπους θα αυξηθούν και θα δώσουν όμβρους ή παροδικές βροχές σε ορεινά κυρίως τμήματα της δυτικής χώρας και ενδεχομένως στα ορεινά της Κρήτης. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 18 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 19-21, στην Ήπειρο από 6 έως 21, στη Θεσσαλία από 4 έως 23-24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 20-22 βαθμούς, στα Επτάνησα από 9 έως 18, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 5 έως 18-19 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 7 έως 19-21 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο 6 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις 5-6 μποφόρ. Δυτικό ρεύμα εντάσεων 5-6 μποφόρ θα επικρατήσει και στον Κορινθιακό Κόλπο.


Από το Blogger.