Συνάντηση ΕΠΟ με FIFA, UEFA, Superleague και Βρούτση

Συνάντηση γνωριμίας με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, είχε η αντιπροσωπεία (Nodar Akhalkatsi, Rolf Tanner, Luca Nicola, Marios Georgiou, Dr. Yann Hafner) των FIFA και UEFA, οι οποίοι βρίσκονταν στη χώρα μας για τον χθεσινό αγώνα Ελλάδα – Καζακστάν, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, τον αντιπρόεδρό της και πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου και τον εκτελεστικό διευθυντή της Ομοσπονδίας, Ιάκωβο Φιλιππούση.

Σε εξαιρετικό κλίμα συζητήθηκαν γενικότερα θέματα που αφορούσαν στην ολοκληρωμένη ψηφιακή καταγραφή του αθλητισμού μας και κατά συνέπεια του ποδοσφαίρου, που είναι Νο1 άθλημα στη χώρα- με την πλατφόρμα «e-Kouros», στην ασφάλεια των αθλητικών συναντήσεων με τα υπερσύγχρονα συστήματα ηλεκτρονικής εποπτείας και ταυτοποίησης των κατόχων εισιτηρίων στα γήπεδα, που πλέον εφαρμόζονται, στην βελτίωση, αναβάθμιση και ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά, τόσο από την πλευρά της Πολιτείας, όσο και από εκείνη των διεθνών συνομοσπονδιών, η άριστη συνεννόηση και η διάθεση συνεχούς συνεργασίας.


Από το Blogger.