«Δεν θα κλείδωνα κανέναν παίκτη του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια, κάποιες φορές οι ομάδες παίζουν καλύτερα με μικρότερο rotation»

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ μίλησε για το ντέρμπι «αιωνίων» του ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική της EuroLeague αλλά και τον ποιο «πράσινο» θα άφηνε… εκτός αγώνα αν μπορούσε.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Δεν θεωρώ πως ο αυριανός αγώνας διαφέρει τόσο πολύ σε σχέση με εκείνους που έχουν προηγηθεί ανάμεσα σε εμάς και τον Παναθηναϊκό. Προφανώς παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας και θεωρώ πως αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς. Θεωρώ πως πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι, ειδικά στην επίθεση και να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες».

Για το αν μετά από δύο συμμετοχές του σε αιώνια ντέρμπι έχει κατανοήσει απόλυτα τη σημασία αυτών των ντέρμπι: «Ναι σίγουρα καταλαβαίνω. Βλέπω εκτός παρκέ, τους φιλάθλους στους δρόμους… Μερικές φορές ενδιαφέρονται περισσότερο για αυτό τον αγώνα, παρά άλλες αναμετρήσεις στην Euroleague. Σίγουρα ξέρω τι σημαίνει για όλους.

Νομίζω ότι όλα τα ματς είναι σημαντικά για το πλεονέκτημα έδρας. Αύριο ίσως να είναι και λίγο πιο σημαντικό, γιατί θα έχουμε το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τα υπόλοιπα παιχνίδια μετράνε, γιατί αν δεν τα κερδίσουμε, το αυριανό αποτέλεσμα δεν θα έχει τόση σημασία. Κάθε ματς είναι σημαντικό, αλλά αύριο ίσως λίγο πιο πολύ».

Για το ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού θα… άφηνε στα αποδυτήρια: «Δεν ξέρω, δεν θα κλείδωνα κανέναν παίκτη του Παναθηναϊκού στα αποδυτήρια. Κάποιες φορές οι ομάδες παίζουν καλύτερα με μικρότερο rotation, όταν κάποιοι παίκτες παίζουν περισσότερα λεπτά, οπότε δεν θα κλείδωνα κανέναν».

Από το Blogger.