Τέλος η αποχή, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Το μεγάλο θέμα που ταλάνιζε άπαντες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson τις τελευταίες μέρες ήταν η αποχή των παικτών από τις προπονήσεις, λόγω των οφειλών προς το πρόσωπό τους.

Η αβεβαιότητα παρέμεινε μετά το ραντεβού που είχαν με τον Μάκη Αγγελόπουλο την Πέμπτη, όμως μία μέρα μετά τα πράγματα δείχνουν να επανέρχονται σε κανονικούς ρυθμούς.

Η λύση δόθηκε από τον ίδιο τον Αγγελόπουλο την Παρασκευή, καθώς έγινε καταβολή χρημάτων προς τους παίκτες, κάτι που περίμεναν άπαντες ώστε να επιστρέψουν σε ρυθμό προπονήσεων. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν έγινε προπόνηση την Πέμπτη, με τους παίκτες της Ένωσης να περιμένουν να γίνουν πράξη τα λόγια του ισχυρού άνδρα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ. Όπως και έγιναν, την Παρασκευή.

Με την εξέλιξη αυτή η ομάδα επιστρέφει στο γήπεδο για ομαδικές προπονήσεις. Αυτό αναμένεται να γίνει το απόγευμα της Παρασκευής στο κλειστό των Λιοσίων, ξεκινώντας έτσι την προετοιμασία της για το παιχνίδι με το Λαύριο, για την τρίτη αγωνιστική των Playouts. Ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί σε κλειστές πόρτες, καθώς η Ένωση είναι τιμωρημένη από τον ΕΣΑΚΕ.

Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, όταν και δεν γίνονταν ομαδικές προπονήσεις, οι παίκτες της Ένωσης προσπαθούσαν να μείνουν ενεργοί είτε με... αυτοσχέδια μονά που έπαιζαν οι ίδιοι, είτε κάνοντας προπονήσεις στο γυμναστήριο του γυμναστή της ομάδας, Στράτου Τσαμπή, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αρκετοί από τους παίκτες, όπως ο Τζόρνταν ΜακΡέι, ο Λάνγκστον Χολ, ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο Ζώης Καράμπελας, ο Άλφης Πιλάβιος και άλλοι, επισκέφτηκαν το γυμναστήριο του Τσαμπή για να μείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό.

Από το Blogger.