«Δειλοί στον Παναθηναϊκό – Αυτό δεν είναι μπάσκετ!»

Άθλιες δηλώσεις από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αυτή τη φορά δια στόματος Λορέντζο Μπράουν.

Αναλυτικά όσα απαράδεκτα είπε ο Αμερικανός γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά το Game 2 και την ισοφάριση της σειράς στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό:

«Δεν ξέρω τι να πω. Δεν παίζω ή δεν συμμετέχω σε αυτό το παιχνίδι που παίζεται στα social media. Δεν ξέρω πώς να εξηγήσω τη συμπεριφορά του Παναθηναϊκού, ήταν δειλή. Το να διαμαρτύρεσαι για τους διαιτητές δεν είναι μπάσκετ. Ετοιμάζεις ένα παιχνίδι και αν κερδίσεις… κέρδισες, αν χάσεις… έχασες.

Θα πρέπει να δούμε τι δεν λειτούργησε στο δεύτερο παιχνίδι και να προσπαθήσουμε να το διορθώσουμε. Πιστεύω πως παίξαμε σωστά, αλλά ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την έδρα του και πήρε μια διαφορά. Καταφέραμε να πλησιάσουμε, αλλά όχι να κάνουμε την ανατροπή γιατί πέτυχαν πολλούς πόντους από δικά μας ανόητα λάθη.

Ο Μπόλντγουιν είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας μας και αν λείψει θα πρέπει να κάνουμε κάποιες προσαρμογές στο παιχνίδι μας. Όμως παίξαμε χωρίς εκείνον και στην αρχή της σεζόν και ανταποκριθήκαμε. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε και τώρα, εφόσον χρειαστεί.

Η παρουσία του κόσμου μας μπορεί να επιδράσει θετικά σε μας. Πάντα το κοινό μας δημιουργεί φοβερή ατμόσφαιρα. Φέτος μας έλειψαν όλη τη σεζόν αλλά φτάσαμε ως εδώ ενωμένοι. Ελπίζω να έχουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται μαζί μας».

Από το Blogger.