Όταν ο Κώστας Καραπαπάς αποκαλούσε το Conference League «Milko Cup»!

Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς πριν δύο χρόνια, όταν ο ΠΑΟΚ είχε προκριθεί στους «8» του νεοσύστατου τότε Europa Conference League, είχε σπεύσει να κάνει μια υποτιμητική ανάρτηση για την επιτυχία του «Δικεφάλου του Βορρά», αποκαλώντας τότε τη διοργάνωση του Conference ως «Milko Cup». Κοίτα να δεις που χάρηκαν τόσο τώρα, αφού πέρασαν οι ίδιοι πλέον στο… Milko Cup. Μιλάμε για κανονικούς κωμικούς!

Θυμηθείτε παρακάτω την ανάρτηση του Κώστα Τσέλσι:

«Τα γραφεία του Συκοφάντη (sdna room υπογράφουν τα… έπιπλα), ΕΣΚΑΣΑΝ βλέποντας το μπάσκετ και έβγαλαν χολή για τον… Μάρτινς! Τους ζηλεύουμε λέει γιατί είναι στους 8 του Milko Cup στο δρόμο για την Αλβανία!!! Κι εμείς δεν το έχουμε κάνει ποτέ.

Στο Milko Cup όχι. Το κάναμε στο CHAMPIONS LEAGUE (τώρα που να σας εξηγώ τι είναι αυτό, αφήστε το). Ρε λέτε μια στο εκατομμύριο να τα πιστεύουν αυτά που γράφουν! Πάντως με τον Μάρτινς μην ανοίγεστε γιατί σε λίγες μέρες σας… φτάνει!3 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ θα έχει σε 4 χρόνια. Όσα έχετε εσείς από το 1926 που ιδρυθήκατε… Άντε νούμερα που σας ζηλεύουμε κιόλας».Από το Blogger.