Οι 5+3 παίκτες που «τελειώνουν» από την ΑΕΚ

Σε παράξενο φεγγάρι βρίσκεται η ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες καθώς, ενώ οι περισσότεροι είχαν πιστέψει μετά την εμφατική νίκη επί τού Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια ότι έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα, η μπάλα είναι στρογγυλή. 

Τι σημαίνει αυτό; Ότι κυλάει και πηγαίνει όπου θέλει/την στέλνουν. Άρα διαμορφώνει αποτελέσματα.

Ως συνέπεια, πια, η Ένωση να χάσει από τον ΠΑΟΚ τη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, με αποτέλεσμα να έχουν χτυπήσει καμπανάκια στο κλαμπ. 

Γιατί μόνο τυχαία δεν είναι η αντίδραση μερίδας οπαδών ακόμα και προς τον Ματίας Αλμέιδα (άσχετα αν, τελικά, έπεσαν οι τόνοι), που ήρθε και έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα, άρα καταλαβαίνετε ότι υπάρχει κινητικότητα και γύρω και από το θέμα των ποδοσφαιριστών.

Υπάρχουν παίκτες που μετά το χαμένο πρωτάθλημα δεν έχουν κανένα μέλλον στο ρόστερ; Προφανώς ο σχεδιασμός από τον Αλμέιδα, που έχει αποδείξει ότι είναι σοβαρός και δουλευταράς ως προπονητής, δεν γίνεται με βάση τον τίτλο. Αλλά, δεδομένα, το χαμένο πρωτάθλημα θα φέρει έξτρα μουρμούρα για παίκτες που σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να περνούσαν κάτω από τα ραντάρ. Να δούμε για ποιους πρόκειται;

ΠΙΣΑΡΟ: Ήρθε το περασμένο καλοκαίρι με εισήγηση Αλμέιδα, αλλά δεν βγήκε νέος Πινέδα. Στο Μεξικό υπάρχουν διαρκώς ρεπορτάζ για την επιστροφή του στο πρωτάθλημα της χώρας. Μια φορά στην ΑΕΚ δεν φαίνεται να έχει μέλλον.

ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ: Ο Πάολο στάθηκε και άτυχος στη θητεία του στην Ένωση, καθώς είχε και κάποιους τραυματισμούς. Δεν παίζει, υπάρχει μουρμούρα, δύσκολα θα την γλιτώσει. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχει σενάριο που συνδέει τον Παλάσιος με τους Κιτρινόμαυρους.

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Αλμέιδα για τη χρησιμότητα της παρουσίας του στην ομάδα. Δεν έχει μέλλον στο κλαμπ.

ΜΗΤΟΓΛΟΥ: Δεν τον έχει πιστέψει ο Αλμέιδα, θα είναι έκπληξη αν συνεχίσει.

ΑΜΡΑΜΠΑΤ: Τυπικά δεν υπάρχει κανένα παράπονο από τον Μαροκινό. Αλλά είναι 37 ετών και το συμβόλαιό του τελειώνει. Θα ανανεωθεί τώρα που χάθηκε ο τίτλος; Στην περίπτωσή του, πάντως, κρατάμε μια πισινή

ΑΡΑΟΥΧΟ: Εδώ και καιρό υπάρχει σενάριο περί αποχώρησης από την ομάδα. Λογικά το καλοκαίρι θα φύγει, αν και τυπικά υπάρχει +1 συμφωνία με το κλαμπ που θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί και ο ίδιος ίσως να "βλέπει" τον εαυτό του στην Ένωση και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο χέρι του είναι, άλλωστε, αν αποδεχτεί την πρόταση της ΑΕΚ.

ΦΑΝ ΦΕΕΡΤ: Φεύγει.

ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ-ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Δύσκολα θα συνεχίσουν και οι δύο στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από το Blogger.