Συμπλοκή μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, με πολλούς τραυματίες και έναν σοβαρά τραυματίας

Το βράδυ του Σαββάτου (25/5) ξέσπασαν στο Βερολίνο άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού οι οποίοι βρίσκονται στη γερμανική πόλη για το Final Four.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα επεισόδια έγιναν σε δύο διαφορετικά, αλλά κοντινά σημεία της πόλης με την αστυνομία να επεμβαίνει μετά από λίγα λεπτά. Οι συμπλοκές μεταξύ των οπαδών ξέσπασαν συγκεκριμένα κοντά σε ξενοδοχείο και σε σταθμό του μετρό στο Βερολίνο.

Οι αρχές στη γερμανική πόλη μιλούν για έναν βαριά τραυματισμένο, που έδινε μάχη για τη ζωή του, και 11 τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ορισμένες συλλήψεις, ενώ παραμένει άγνωστο αν υπάρχουν τραυματίες. Σίγουρα πάντως παραμονή του μικρού και του μεγάλου τελικού η ένταση ανεβαίνει και μένει να φανεί αν θα υπάρξει ηρεμία στην Uber Arena την Κυριακή (26/5).

Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η συμπλοκή έγινε περίπου στις 23:00 του Σαββάτου και ότι χρειάστηκε κινητοποίηση της αστυνομίας, ενώ στο σημείο έφτασαν πολλά ασθενοφόρα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας μιλώντας στην Berliner Zeitung επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συμπλοκή, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πόσοι μετείχαν ή τι την προκάλεσε. Πρόσθεσε ότι οι αστυνομικοί δυσκολεύτηκαν να συγκρατήσουν το πλήθος.


Από το Blogger.