Ιμπόρα: «Να το θελήσουμε εμείς περισσότερο»

Ο Βιθέντε Ιμπόρα εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου, παραμονές του ιστορικού επαναληπτικού με την Άστον Βίλα, με τον Ισπανό μέσο να μιλά για το επερχόμενο παιχνίδι αλλά και τον Ουνάι Έμερι, με τον οποίο είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν στην Σεβίλλη.

Αναλυτικά:

«Φυσικά και θα αντάλλαζα ένα από τα τρόπαια που έχω με το Conference. Δεν έχει σημασία το τι έχω κερδίσει. Είναι πολύ σημαντικό για την ιστορία του συλλόγου και θα ήθελα να το γιορτάσω μαζί του.

Νομίζω πώς ούτε εμείς ξέρουμε πώς θα παίξει ο αντίπαλος. Ούτε καν πώς θα παίξουμε εμείς. Αύριο θα μάθουμε. Ο αντίπαλος προπονητής θα έχει μελετήσει κάθε λεπτομέρεια. Θα είναι πολύ καλά προετοιμασμένοι. Εχω μάθει πολλά από τον Έμερι αλλά δεν ξεχνάω ότι για να βρεθείς σε έναν τελικό πρέπει να το επιθυμείς. Έχει σημασία να το θελήσουμε εμείς περισσότερο και να γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Η ομάδα μου πρέπει να χρησιμοποιήσει όλα αυτά τα όπλα. Τη δίψα, την αυτοπεποίθηση, τον κόσμο και όλα αυτά τα στοιχεία.

Άλλο να παρασυρθείς και άλλο να σκέφτεσαι τον πρώτο αγώνα. Πρέπει να βγεις στο γήπεδο για να βάλεις πρώτος γκολ. Το θέλουμε πολύ. Δεν χρειάζεται να παρασυρθούμε. Είναι σημαντικό να είμαστε το ίδιο καλοί αύριο.

Δεν νομίζω πώς η εμψύχωση είναι το βασικό στοιχείο του Έμερι. Περισσότερο θα κοιτάξει τις λεπτομέρειες και να προβλέψει οτιδήποτε να συμβεί στον αγώνα. Θα εστιάσει στην τακτική, ελέγχει όλες τις λεπτομέρειες. Και εμείς είμαστε ικανή ομάδα. Εκείνοι θα πρέπει να προσπαθήσουν λίγο παραπάνω από εμάς λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα».

Από το Blogger.