Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γιαννούλης

Η μεταγραφή του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει ολοκληρωθεί ουσιαστικά στον Παναθηναϊκό, με τον Έλληνα δεξιό μπακ να ντύνεται στα πράσινα ως ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, όταν μένει και τυπικά ελεύθερος από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος που προχωρούν μεταγραφικές κινήσεις, παρότι δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιος θα είναι ο προπονητής την επόμενη σεζόν, έχει να κάνει με έναν συγκεκριμένο λόγο. Το γεγονός, ότι η διοίκηση έχει αποφασίσει να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της ομάδας. Γι’ αυτό μετά το deal με τον Μπάλντοκ, επόμενος μεγάλος στόχος είναι ο Δημήτρης Γιαννούλης, όπως αναφέρει και το «sportal.gr».

Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να κάνει όποια οικονομική υπέρβαση χρειαστεί για τον διεθνή αριστερό μπακ, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στη λίστα και της ΑΕΚ εξίσου. Ο Γιαννούλης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Νόριτς και είναι δεδομένο, πως στο «Τριφύλλι» θα έχουν έντονο ανταγωνισμό στη «μάχη» για να τον υπογράψουν. Αυτή τη στιγμή, πάντως, ο άλλοτε παίκτης του Ατρόμητου και του ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Από το Blogger.