Κάτας: «”Καυτή” ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ αλλά μπορούμε να κερδίσουμε και τρίτη φορά!»

Ο προπονητής της Μακάμπι, Όντεντ Κάτας πήρε θέση για το Game 5 στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει ξανά στην Αθήνα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Υπάρχει μια απογοήτευση για την ευκαιρία που χάσαμε. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε κάποια μεγάλα καλάθια στο τέλος και σίγουρα θα μπορούσε να είχαμε αποφύγει κάποια λάθη. Όμως θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Στο ΟΑΚΑ θα υπάρχει πολύ καυτή ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε κερδίσει ήδη δύο φορές εκεί και πιστεύω πως μπορούμε και τρίτη.

Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι και να μείνουμε ενωμένοι. Είμαστε περήφανοι για ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και θα πάμε με πίστη να παίξουμε το μπάσκετ μας. Αποδείξαμε και στα δύο παιχνίδια του ΟΑΚΑ πως είμαστε μια ομάδα που δεν λυγίζει. Θα είναι μια τρελή ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε παίκτες με εμπειρία και θέλουμε να το απολαύσουμε»

Για την κατάσταση των Γουέιντ Μπόλντγουϊν και Τζον ΝτιΜπαρτολομέο: «Φυσικά θα θέλαμε όλοι να είναι υγιείς και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα περιμένουμε μια τελευταία εξέταση για να δούμε αν είναι έστω και λίγο πιθανό να είναι στη δωδεκάδα ο Μπόλντγουιν. Ο Ντιμπαρτολομέο είναι μια χαρά, θα παίξει».

Από το Blogger.