Μεντιλίμπαρ: “Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε συγκεντρωμένοι”

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Χοσε Λουίς Μεντιλίμπαρ δήλωσε στη συνέντευξη τύπου εν όψει του επαναληπτικού με την Αστον Βίλα:

“Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στην προηγούμενη φάση είχαμε χάσει και είχαμε βάλει μετά 6 γκολ. Είναι ένα χαρακτηριστκό παράδειγμα αυτό και αύριο πρέπει να είμαστε σοβαροί “.

Ερώτηση για τον Μεντιλίμπαρ εάν έχουν αντιστραφεί οι ρόλοι μετά τη νίκη του πρώτου αγώνα: “Όχι δεν έχουν αλλάξει πολύ οι ρόλοι. Μία πρόκριση κρίνεται σε 2 αγώνες. Η Αστον Βίλα θα παίξει με σοβαρότητα για να προκριθεί, όπως θέλουμε να κάνουμε και εμείς. Και οι δύο έχουν πιθανότητες”.

Ερώτηση για τον Μεντιλίμπαρ και το που μπορεί να φτάσει η ομάδα: ¨ Μπορώ να μιλήσω για όσο είμαι εδώ. Έχουμε μία πολύ καλή ομαδα. Οι παίκτες έχουν αρχίσει να πιστεύουν στον εαυτό τους και όταν το κάνεις αυτό μπορούν τα πράγματα να πάνε πιο καλά¨. Επίσης τονίζει ότι ‘θα το δείτε αύριο’ για το πώς θα σταθεί η ομάδα του αύριο.

“Είμαι 30 χρόνια προπονητής. Είμαι 20 επαγγελματίας και ξέρω να διαχειρίζομαι τις καταστάσεις. Ευχαριστώ τη Σεβίλλη που με απέλυσε γιατί αλλιώς δεν θα είχε συμβεί αυτό. Εάν δεν είχα φύγει δεν θα ήμουν εδώ. Τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί εάν οι παίκτες μας δεν άξιζαν”.

Από το Blogger.