Αλμπέρτο Μαλεζάνι: «Θα αντιμετωπίσει κόλαση η Φιορεντίνα»!

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι, αναφέρθηκε στο κλίμα που αναμένεται να αντιμετωπίσει η Φιορεντίνα στην Αθήνα και προτείνει τον τρόπο με τον οποίο οι Ιταλοί μπορούν να αντιμετωπίσουν την πίεση στο περιβάλλον της Opap Arena τη νύχτα της 29ης Μαΐου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, αναμένεται να ταξιδέψουν 3.000 φίλοι της Φιορεντίνα στην Αθήνα – αυτό σημαίνει ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα είναι πολύ περισσότεροι από τους 9.000 (όσα εισιτήρια διαθέτει κάθε ομάδα).

Ακολουθούν αναλυτικά και συγκεκριμένα όσα δήλωσε ο 69χρονος Ιταλός κόουτς: «Εχει τεράστιους οπαδούς που είναι πολύ παθιασμένοι, κάτι που το έμαθα κατά τη διάρκεια που ήμουν στην Ελλάδα. Θα βρουν μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα οι “βιόλα“. Όμως, αν το θέλει η Φιορεντίνα, μπορεί να μεταμορφώσει τον παράγοντα “περιβάλλον” σε πλεονέκτημα ακόμα κι αν είναι στο γήπεδο περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού, θα πρέπει να βιώσουν την αντίπαλη υποστήριξη ως ψυχολογική ώθηση και να το κάνουν ένα επιπλέον όπλο ώστε να τα πάνε καλά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να βγουν αλώβητοι απ’ αυτήν την κόλαση».

Από το Blogger.