Τι σημαίνουν τα κόκκινα, μπλε και λευκά εισιτήρια στον τελικό του Conference League

Όσα ισχύουν με τα χρώματα (μπλε, κόκκινο και λευκό) στα εισιτήρια του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαΐου.

Η ΕΛΑΣ ανέλυσε τα δρακόντεια μέτρα που έχει πάρει για τον ιστορικό αγώνα στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τους φιλάθλους να καλούνται να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στα χρώματα των εισιτηρίων που έχουν προμηθευτεί.

Πιο συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν πάρει κόκκινα εισιτήρια, η Φιορεντίνα μπλε, ενώ οι ουδέτεροι θα έχουν μαζί τους λευκά εισιτήρια.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που θα έχουν κόκκινα εισιτήρια, θα συγκεντρωθούν σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο του περιβάλλοντος χώρο του ΣΕΦ στο Νέο Φάληρο. Από εκεί, από τις 18:30 το απόγευμα, θα ξεκινήσει η μετακίνησή τους με σταθμούς του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προς τον σταθμό Περισσό και στη συνέχεια θα μεταβαίνουν συνοδεία της αστυνομία στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα θα έχουν μπλε εισιτήρια και έχει προβλεφθεί η συγκέντρωσή τους στο ΟΑΚΑ και θα μεταφερθούν στο γήπεδο με λεωφορεία του ΟΣΥ.

Όσον αφορά τους ουδέτερους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί με τα λευκά εισιτήρια θα εξυπηρετηθούν από τους σταθμούς Ειρήνη και Θησείο του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προς τον Περισσό.

Από το Blogger.