Πως θα κινηθούν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων στον τελικού του Conference League

Με διαφορετικό τρόπο, όπως είναι φυσικό, θα μεταβούν στο γήπεδο οι οπαδοί του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα για τον τελικό του Conference League.

Τα μέτρα της αστυνομίας προβλέπουν τη δημιουργία δύο διαφορετικών σημείων συγκέντρωσης για τους φιλάθλους των δύο ομάδων, τα λεγόμενα fun meeting points, η μετακίνηση των οποίων θα πραγματοποιηθεί ελεγχόμενα συνοδεία αστυνομικών με συρμούς του ΗΣΑΠ αλλά και λεωφορεία του ΟΣΥ.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που θα έχουν τα κόκκινα εισιτήρια θα συγκεντρωθούν σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο του περιβάλλοντος χώρου του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο. Από εκεί στις 18:30 το απόγευμα θα ξεκινήσει η σταδιακή μεταφορά τους με συρμούς του ΗΣΑΠ χωρίς ενδιάμεσες στάσεις προς το σταθμό Περισσό.

Οι συρμοί του ΗΣΑΠ χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη μεταφορά των φιλάθλων και δεν θα υπάρχει δυνατότητα χρήσης από άλλους πολίτες.

Από την πλευρά τους, οι οπαδοί της Φιορεντίνα, οι οποίοι έχουν τα μπλε εισιτήρια, θα συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ και θα μεταφερθούν στο γήπεδο με λεωφορεία του ΟΣΥ.

Όσον αφορά τους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί τα λευκά εισιτήρια θα εξυπηρετηθούν από τους σταθμούς Ειρήνη και Θησείο του ΗΣΑΠ με κατεύθυνση, χωρίς ενδιάμεση στάση, προς τον σταθμό Περισσό.

Πως θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Ο τελικός του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα έφερε αλλαγές στα δρομολόγια του ΗΣΑΠ και του τραμ.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές  αφορούν τον ΗΣΑΠ. Οι συρμοί του ηλεκτρικού από τις 18:00 θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη μεταφορά των φιλάθλων του Ολυμπιακού και δεν θα υπάρχει δυνατότητα χρήσης από άλλους πολίτες, ενώ η κυκλοφορία τους θα σταματήσει από τις 17:00.

Να σημειωθεί ότι τα δρομολόγια του μετρό δεν θα επηρεαστούν από τις αλλαγές.

Ειδικότερα…

Η Γραμμή 1 του Μετρό «Κηφισιά – Πειραιάς» (ΗΣΑΠ) θα λειτουργήσει για το επιβατικό κοινό από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 5 το απόγευμα.

Αναλυτικά, οι τελευταίοι συρμοί για τους επιβάτες θα αναχωρήσουν:

– από τους τερματικούς σταθμούς «Κηφισιά» και «Πειραιάς» στις 17:00,

– από «Μοναστηράκι» προς «Κηφισιά» στις 17:16:30 και προς Πειραιά στις 17:34:30

– από «Αττική» προς «Κηφισιά» στις 17:24 και προς «Πειραιά» στις 17:27 και

– από «Ομόνοια» προς «Κηφισιά» στις 17:19 και προς «Πειραιά» στις 17:32.

Ο ΗΣΑΠ θα λειτουργήσει μετά τις 6 το απόγευμα αποκλειστικά και μόνο για τη μετακίνηση φιλάθλων.

Τα δρομολόγια στη Γραμμή 7 του Τραμ «Καλαμάκι – Αγ. Τριάδα Πειραιά» από τις 11 το πρωί και μέχρι νεωτέρας θα έχουν τερματικό σταθμό τη στάση «Νέο Φάληρο» και θα διεξάγονται στο τμήμα «Καλαμάκι – Νέο Φάληρο – Καλαμάκι».

Από το Blogger.