Η ΑΕΚ προσφεύγει στην Δικαιοσύνη για τους βανδαλισμούς στην OPAP Arena

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι προχωρά στις απαραίτητες ενέργειες για την ποινική δίωξη όσων προκάλεσαν φθορές στη γήπεδό της, μετά τις  εικόνες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με βάνδαλους οπαδούς του Ολυμπιακού να έχουν πάρει ως λάφυρα καθίσματα από το γήπεδο.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, διευκρίνιζε ότι ανεξάρτητα από την εξέλιξη της πειθαρχικής δίωξης της UEFA σε βάρος των υπεύθυνων ομάδων ή προσώπων για τους βανδαλισμούς στο γήπεδο, έχει ήδη προβεί σε ενέργειες προκειμένου να της γνωστοποιηθούν τα στοιχεία των δραστών.

Από την ΑΕΚ τόνιζαν πως «αυτό γίνεται για να στραφούμε εναντίον τους αστικά για την λήψη αποζημιώσεων, αλλά και ποινικά για την αποβολή τους από τα γήπεδα και την βαριά ποινική τους τιμωρία».

Μάλιστα, από την ΑΕΚ έλεγαν πως «μιλάμε για πρόσωπα που έχουν ήδη από μόνοι τους κάνει δημοσιεύσεις, κάποιοι και με τα ονόματά τους. Οπότε, καταλαβαίνετε πως δεν χρειάζεται να ψάξουμε και πολύ για τα συγκεκριμένα άτομα.

Υπάρχει όμως και ό,τι έχει εντοπιστεί από το σύστημα ασφαλείας, που στον τελικό ήταν υπό τον έλεγχο της διοργανώτριας και ζητάμε να μας γνωστοποιηθούν κι από εκεί στοιχεία».

Από το Blogger.