Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την μεταγραφή του Ντάνι Γκαρθία

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον έμπειρο χαφ της Αθλέτικ Μπιλμπάο και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα για να περάσει τις απαραίττηες ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό, διάρκειας δύο ετών.

Ο Ντάνι Γκαρθία είναι προσωπική επιλογή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όμως για τον Ισπανό μέσο έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον οποίο συνεργάστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην Αθλέτικ Μπιλμπάο. Μάλιστα, ο Βαλβέρδε ήθελε να τον κρατήσει και την νέα σεζόν, όμως ο παίκτης ήθελε να αλλάξει παραστάσεις

Ο Βάσκος χαφ είχε 195 συμμετοχές, ένα τέρμα και επτά ασίστ με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ με την Έιμπαρ είχε 223 αγώνες, τρία γκολ και πέντε ασίστ. Αγωνίστηκε επίσης στην δεύτερη ομάδα της Χετάφε (36 παιχνίδια) και στην Αλικάντε (29 ματς). Μόνο σε επίπεδο La Liga μετράει πάνω από 300 συμμετοχές στην καριέρα του (συγκεκριμένα, έχει 303, τρία τέρματα και εννέα ασίστ) και η εμπειρία του και η ποιότητά του θα βοηθήσουν την πειραϊκή ομάδα.

Από το Blogger.