Φουλάρει για δυνατές μεταγραφές η ΑΕΚ!

Και μετά την αλλαγή σελίδας το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ με στόχο το ΝΤΑΜΠΛ. Οι εξελίξεις ήταν ξαφνικές και ραγδαίες, η χρυσή σελίδα του Δημήτρη Μελισσανίδη γύρισε και ο Μάριος Ηλιόπουλος με τον Τίγρη πάντα στο πλευρό του και όλο το επιτελείο προχωράνε στην επόμενη μέρα. 

Η ενίσχυση της ομάδας και ο καταρτισμός του ρόστερ με προσθήκες και αποχωρήσεις ή πωλήσεις έχει δρομολογηθεί ήδη και η ΑΕΚ φουλάρει τώρα για μεταγραφές.

Χθες είδε το φως της δημοσιότητας το όνομα του Μαντί Κάμαρα που όπως αποκάλυψαν ξένα μέσα είναι στο στόχαστρο της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και πολλών ομάδων του εξωτερικού, ένα όνομα που δείχνει και το που έχει βάλει τον πήχη η ΑΕΚ και η νέα της ιδιοκτησία.

Η προεργασία που έχει γίνει δεν επηρεάστηκε καθόλου από την αλλαγή σελίδας που χειρίστηκε σχεδόν μόνος του ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχοντας ενημερώσει το τελευταίο διάστημα τον Ματίας Αλμειδα. 

Ο Αργεντίνος τεχνικός της ΑΕΚ είναι αυτός που όπως πάντα από την ημέρα που ήρθε έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στην κατάρτιση του ρόστερ και όλες οι μεταγραφές που θα γίνουν αλλά και οι τυχόν αποχωρήσεις ή πωλήσεις θα έχουν την δική του σφραγίδα.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έχει την διάθεση να μπει πολύ δυνατά και θα το δείξει με το “καλημέρα”. Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρουμε την πρώτη γεύση με τις κινήσεις που θα γίνουν και θα δείχνουν πως η ΑΕΚ θα είναι ακόμη πιο δυνατή αγωνιστικά στην τρίτη χρονιά του Ματίας Αλμέιδα. 

Η ΑΕΚ θα ενισχυθεί σε όλες τις θέσεις και φυσικά θα αντικαταστήσει, αφού είναι έτοιμη, παίκτες που τυχόν θα πωληθούν αυτό το καλοκαίρι.

Από το Blogger.