Στο Βελιγράδι η Εθνικής Νέων Γυναικών για φιλικά με τη Σερβία

Μετά από αρκετές ημέρες προετοιμασίας και δύο φιλικά με αντίπαλο το Βέλγιο η Εθνική Νέων Γυναικών ταξίδεψε σήμερα για το Βελιγράδι προκειμένου να συνεχίσει τα τεστ ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 (6-14/7, Σόφια).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη (26/6, 19.30) και μεθαύριο Πέμπτη (27/6, 19.30) την Σερβία σε δύο δυνατά φιλικά στα οποία αναμένεται να γίνουν εκ νέου δοκιμές.

Οι 12 παίκτριες που επέλεξε η ομοσπονδιακή προπονήτρια Κατερίνα Δελή να ταξιδέψουν στο Βελιγράδι για τα φιλικά με τη Σερβία είναι: Σταυρούλα Παπαδάκη, Γεωργία Γρηγοροπούλου, Δόμνα Μάντζου, Σοφία Κελεμένη, Εύα Κουμαντσιώτου, Διαμάντω Αλεξιά, Τζοάννα Ταμπάκου, Μικέλα Κούπερ, Αγγελική Ξενιτοπούλου, Θεώνη Τσάμη, Μελίνα Παπάζογλου και Ιωάννα Στεφανάκη.

Προπονήτρια: Κατερίνα Δελή

Β. Προπονητή: Γιάννης Παπούλης, Γιώργος Σουλιώτης

Γυμναστής: Κώστας Μασούρας

Γιατρός: Βασίλης Γερός

Φυσικοθεραπεύτρια: Λούση Ζουρνή

Αρχηγός Αποστολής: Σοφία Κλιγκοπούλου

Στην Αθήνα έμειναν Ζένια Παλάσκα, Ελένη Μαργέλου και Κατερίνα Παναγιωτίδη οι οποίες θα ενσωματωθούν εκ νέου στην αποστολή της Εθνικής Νέων Γυναικών όταν επιστρέψει από το Βελιγράδι.

Να σημειωθεί ότι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα οι Ευαγγελία Δαυλάκου και Ηλιοδώρα Παναγιωτίδου.

Από το Blogger.