Στο στόχαστρο της Χόφενχαϊμ ο Γιώργος Βαγιαννίδης

Η Χόφενχαϊμ φαίνεται να έχει στο στόχαστρο της τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Με τους Γερμανούς να είναι αποφασισμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τον κάνουν δικό τους. Συγκεκριμένα είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα χρηματικό ποσό το οποίο θα αγγίζει ακόμα και τα 5 εκατ. ευρώ.

Μετά τους επίδοξους μνηστήρες για τον Φώτη Ιωαννίδη, η καμπάνα τώρα ξεκίνησε να χτυπά και για τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Η Χόφενχάιμ συνεχίζει να δείχνει έντονα το ενδιαφέρον της για τον νεαρό Έλληνα, ταλαντούχο δεξί μπάκ.

Θυμίζουμε ότι οι Γερμανοί είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη και την άνοιξη. Όταν και είχαν έρθει σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό με μία πρόταση που έφτανε τα 2 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό που άφησε παντελώς ασυγκίνητους τους Πράσινους, μην μπαίνοντας καν σε διαδικασία συζητήσεων.

Τώρα η Χόφενχαϊμ επιστρέφει με μία νέα πρόταση που αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ (2.5 εκατ. φιξ και 2.5 εκατ. μπόνους). Ωστόσο και αυτή την φορά η πρόταση φαίνεται να πέφτει στο κενό.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός, όπως και για την περίπτωση του Ιωαννίδη, κάνει ξεκάθαρο πως ο παίκτης δεν πωλείται. Τόσο ο Φώτης Ιωαννίδης, όσο και ο Γιώργος Βαγιαννίδης θεωρούνται δύο μεγάλα πρότζεκτ για τον σύλλογο. Με τους Πράσινους να είναι αποφασισμένοι να επενδύσουν πάνω στον ελληνικό κορμό και στην ταλαντούχα νέα φουρνιά.

Παραμένει άγνωστο προς το παρόν αν οι Γερμανοί θα επιστρέψουν με νέα βελτιωμένη και σαφώς πιο δελεαστική πρόταση. Ωστόσο το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη είναι δεδομένο. Όπως δεδομένο είναι ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025. Με τους Πράσινους να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Από το Blogger.