«Ψευδές ότι ο Σάσα Βεζένκοφ συνεχίζει στην Ελλάδα»

Μπορεί το γνωστό Sportando να ανέφερε ότι ο Σάσα Βεζένκοφ καταλήγει στον Ολυμπιακό με ένα αστρονομικό deal αξίας 16 εκ. ευρώ, όμως ο Μάικλ Γκρέιντζ έχει διαφορετική άποψη.

Ο γνωστός Καναδός δημοσιογράφος με τους 75.000 ακολούθους στο twitter, που εργάζεται στο Νο1 αθλητικό site της χώρας του, sportsnet.ca, διαψεύδει τα πάντα και αναφέρει ότι ο Βουλγαροκύπριος power forward θα παραμείνει κάτοικος Ηνωμένων Πολιτειών.

«Λοιπόν, σύμφωνα με αυτούς που είναι σε θέση να γνωρίζουν, τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Σάσα Βεζένκοφ να αφήνει το ΝΒΑ για να παίξει στην Ελλάδα… δεν είναι αληθινά. Ο πρώην παίκτης των Κινγκς έχει έναν χρόνο ακόμη στο συμβόλαιό του στο ΝΒΑ, οι Ράπτορς ελέγχουν τα δικαιώματά του και δεν έχουν την διάθεση να τον αφήσουν ελέυθερο. Περιμένουν να τον έχουν στο training camp. Συνεχίστε», σημείωσε.

Θυμίζουμε ότι μέσω της «Green Euroleague» έχετε ενημερωθεί από το «Όλα Πράσινα» για τα δεδομένα που ισχύουν σχετικά με την υπόθεση, με τον Ολυμπιακό να έχει καταθέσει πρόταση στον παίκτη, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος, και με τον Παναθηναϊκό να έχει πραγματοποιήσει μονάχα μια ανεπίσημη διερευνητική επαφή για να διαπιστώσει τις προθέσεις του.


Από το Blogger.