Η αύξηση της χρηματιστηριακής αξίας του Φώτη Ιωαννίδη

Οι καλές εμφανίσεις του Φώτη Ιωαννίδη έχει κάνει μία καταπληκτική εμφάνιση, με αποτέλεσμα η χρηματιστηριακή του αξία να έχει εκτοξευθεί, σύμφωνα με το transfermarkt.de.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω γράφημα, μέσα σε μια επταετία, η αξία του έχει ανέβει κατά κόρον, αγγίζοντας πλέον τα 13 εκ. ευρώ, και ποιος ξέρει μέχρι που μπορεί να φτάσει ο αριθμός ακόμη.


Βέβαια, η πραγματική αξία, όπως είναι φυσιολογικό, είναι κατά πολύ μεγαλύτερη, τα χρήματα δηλαδή που θα χρειαστεί να προσφέρει κάποιος σύλλογος για να τον αποκτήσει.

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός τον κοστολογεί πάνω από 25 εκ. ευρώ, ποσό το οποίο προκύπτει από τις προτάσεις που έχουν έρθει και απορριφθεί μέχρι στιγμής για τον Έλληνα φορ.

Στο παρακάτω πινακάκι παρατίθενται στοιχεία κατάταξης με βάση τη χρηματιστηριακή αξία, σε παγκόσμιο επίπεδο, στη Superleague, στον Παναθηναϊκό, στην Ελλάδα, στη θέση του επιθετικού και στους γεννηθέντες το έτος 2000!

Και όλα αυτά, από ένα παιδί του οποίου ουσιαστικά η καριέρα τώρα ξεκινάει! Όπως έχει δείξει βέβαια, στην περίπτωση του ίσως τελικά το ταβάνι να βρίσκεται… πολύ ψηλά!

Από το Blogger.