Καραπαπάς σε Φιλιππούση: «Το τι Ελλάδα είσαι, το είδαμε στον τελικό του Conference League»

Την ώρα που ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ, Ιάκωβος Φιλιππούσης, παρουσίαζε τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, ανέφερε ότι προσελήφθη από την κ. Φάτμα Σαμούρα της FIFA, για να έρθει η αντίδραση του Κώστα Καραπαπά.

“Και που σε ήξερε κύριε Φιλιππούση η κυρία Σαμούρα; Δε φτάνει που χάνουμε το χρόνο μας εδώ, ακούμε και ανοησίες. 200 άνθρωποι είμαστε εδώ και μια χαρά γνωρίζουμε ότι σε έβαλε στην ΕΠΟ ο Κοντονής. Δεν ήρθαμε σήμερα στην Ελλάδα”.

“Κύριε Καραπαπά μην κάνετε αντιπολίτευση. Αυτά τα λένε οι άσχετοι που γράφουν στα σάιτ”, ανέφερε από μεριάς του ο κ. Φιλιππούσης για να απαντήσει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Σταμάτα το γιατί δεν το έχεις δεν σου βγαίνει σε καλό. Οι πάντες γνωρίζουν ότι σε φύτεψε ο Κοντονής και γνωρίζουν και ποιανών τις δουλειές έκανες τώρα”.

Σε άλλη στιγμή, όταν σε παρουσίαση ο κ Φιλιππούσης είπε απολογιστικά ότι η ΕΠΟ πήρε δυο ευρωπαϊκούς τελικούς (Super Cup και Conference) ο Κώστας Καραπαπάς τον διέκοψε ξανά: “Η ΕΠΟ δεν πήρε κανένα Super Cup. Το Super Cup ανατέθηκε στον Ολυμπιακό απ ευθείας”

Ο Ιάκωβος Φιλιππούσης αντέτεινε: “Για την Ελλάδα μιλάμε κύριε Καραπαπά”.

Για να πάρει απάντηση: “Το τι Ελλάδα είστε όλοι εσείς, το είδαμε στον Τελικό του Conference…”.


Από το Blogger.