Ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει καμία επίσημη πρόταση στον Γιώργο Μασούρα

Σύμφωνα με όσα επικαλέστηκε χθες (8/7) η εφημερίδα «Φως των Σπορ», ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Γιώργο Μασούρα, στοχεύοντας να τον εντάξει στο δυναμικό του. Σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει την πιο ελκυστική οικονομική προσφορά στον ποδοσφαιριστή, ξεπερνώντας τις αντίστοιχες προτάσεις από άλλες ομάδες.

Όπως προκύπτει, ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής δεν έχει καταθέσει καμία επίσημη πρόταση στην πλευρά του Μασούρα. Ο παίκτης βρίσκεται πράγματι στη λίστα από την εποχή που τον σχεδιασμό τον έκανε ο Φατίχ Τερίμ, με τον Έλληνα διεθνή να έχει όντως αρκετές συμπάθειες εντός «Τριφυλλιού». Αυτό, όμως, δεν έχει μεταφραστεί ακόμα σε επίσημη προσφορά.

Επίσης, από τον Ολυμπιακό διαρρέεται ότι ο Μασούρας είναι κοντά στο να μείνει με νέο συμβόλαιο εκεί. Άρα δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ρεπορτάζ της «ερυθρόλευκης» εφημερίδας, να βγήκε για να φανεί κάποια επικοινωνιακή νίκη των Πειραιωτών έναντι του Παναθηναϊκού, εφόσον φτάσουν προσεχώς στο τελικό deal με τον ποδοσφαιριστή.

Από το Blogger.