Αλήθεια η ψέματα κ. Μιχάλη Μπούση ότι θέλατε να αγοράσετε την ΑΕΚ;

Εδώ και μερικές εβδομάδες η ΑΕΚ άλλαξε ιδιοκτησιακά χέρια με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να πουλάει την Ένωση στον Μάριο Ηλιόπουλο. 

Στην «ποδοσφαιρική πιάτσα» κυκλοφόρησε μάλιστα ότι για την αγορά της ΑΕΚ ενδιαφέρθηκε ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Μιχάλης Μπούσης μαζί με δύο επιχειρηματίες φίλους του. 

 Αυτό ήταν κάτι που εξόργισε μεγάλη μερίδα των φιλάθλων των «ασπρόμαυρων» καθώς βλέπουν τον Μιχάλη Μπούση από την μία να μην επενδύει όπως προσδοκούσαν και περίμεναν στην ομάδα τους και από την άλλη να φημολογείται ότι θέλει να αγοράσει την ΑΕΚ και να επενδύσει. 

Με το εύλογο ερώτημα όλων να είναι, γιατί ο κύριος Μπούσης δεν φέρνει τους δύο φίλους του να υπενδύσουν στον ΟΦΗ;.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας της ομάδας του Ηρακλείου θα μπορούσε κάλλιστα μαζί με τους δύο φίλους του, επιχειρηματίες να επενδύσουν και να κάνουν τον ΟΦΗ ξανά πρωταγωνιστική στην Ελλάδα και να τον ξανά μάθει όλη η Ευρώπη. Η ομάδα του ΟΦΗ δεν είναι κάποια τυχαία ομάδα, καθώς διαθέτει τεράστια δυναμική σε κόσμο. Ενώ επιχειρηματικά και ποδοσφαιρικά θα έπρεπε να εκμεταλλευτεί και το Παγκρήτιο Στάδιο. Μία ομάδα επιπέδου των δεκαετιών 80 και 90, το Παγκρήτιο Στάδιο θα ήταν και μικρό να χωρέσει τον κόσμο, καθώς θα κέρδιζε πίσω χιλιάδες φιλάθλους που έχουν απομακρυνθεί τα τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα θα δημιουργούσε νέους φιλάθλους. 

Ο Μιχάλης Μπούσης θα πρέπει να απαντήσει στους φίλους του ΟΦΗ στις φημολογίες περί πρότασης να αγοράσει την ΑΕΚ μαζί με δύο επιχειρηματίες φίλους του.

Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας θα πρέπει να καταλάβει ότι ο ΟΦΗ δεν είναι κάποια οποιαδήποτε ομάδα και αξίζει είτε μόνος του είτε με φίλους να επενδύσει τόσο επιχειρηματικά όσο και ποδοσφαιρικά, αρκεί να επιλέξει τους σωστούς συνεργάτες δίπλα του... 

Του Γιάννη Παρασύρη

Από το Blogger.