«Κακός» ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ

Το τελευταίο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους έδωσε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα του Σαββάτου (6/7) γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. 

Παντελώς ακίνδυνη ήταν η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο στο 1ο ημίχρονο, καθώς δεν κατάφερε να δημιουργήσει την παραμικρή απειλή για την εστία της Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ, εξαιρουμένης μιας κεφαλιάς του Κώτσιρα στο 42′, η οποία κόντραρε και έφυγε κόρνερ, έπειτα από εκτέλεση στατικής φάσης του Αϊτόρ.

Από την άλλη, οι Γερμανοί είχαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, δίχως, όμως να τα καταφέρουν. Στο 17′ έπειτα από τραγικό λάθος του Βιλένα στο κέντρο, οι τυπικά φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, αλλά δεν μπόρεσαν να τελειώσουν τη φάση, ενώ στο 28′ ο Ρέντινγκερ απείλησε την εστία του Ντραγκόφσκι, όμως αστόχησε.

Ακόμη, στο 32′ ο Πολωνός τερματοφύλακας υπέπεσε σε αβίαστο λάθος, χαρίζοντας την κατοχή σε αντίπαλο, αλλά στη συνέχεια κατάφερε να πέσει σωστά και να διορθώσει το αρχικό σφάλμα του.

Στο 2ο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν εξίσου κακός, χωρίς καμία έμπνευση για δημιουργία και πέρα από ένα γκολ του Γερεμέγεφ στο 65′ που ακυρώθηκε ορθώς ως οφσάιντ στο 68′, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο προβλημάτισε αρκετά με τη μπάλα στα πόδια της.

Μάλιστα, στο 62′ η Μπράουνσβαϊγκ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Μπα να συγκλίνει προς τον άξονα και να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό σουτ, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα με εντυπωσιακό τρόπο για το 0-1.

Μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης δεν συνέβη απολύτως τίποτα το αξιοσημείωτο, με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να ηττηθεί με σκορ 1-0, προβληματίζοντας έντονα για μια ακόμη φορά.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι (46’ Λοντίγκιν), Βαγιαννίδης (46’ Φικάι), Σένκεφελντ (72’ Τσόκαϊ), Αράο (72’ Νίκας), Κώτσιρας (79’ Κυριόπουλος), Ζέκα (72’ Κάτρης), Βιλένα (46’ Ρούμπεν), Λημνιός (35’ Λημνιός), Τζούριτσιτς (72’ Νταμπίζας), Μαντσίνι (72’ Μπρέγκου), Γερεμέγεφ

Μπραουνσβάιγκ: Γκριλ, Ιβάνοφ, Τάουερ, Άμιν, Έλερς, Σάντσες, Σανέ, Σουζούκι, Κόλερ, Ρέμπιγκερ, Γκόμες

Από το Blogger.