Ήττα (2-1) της Κ19 της ΑΕΚ από τον Λεβαδειακό

Η ομάδα Κ19 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-1 από την αντίστοιχη του Λεβαδειακού στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου Λιβαδειάς σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2022-23.

Η ΑΕΚ ήταν η απόλυτη κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο και επέβαλε το παιχνίδι της, παρά το γεγονός ότι είχε να αντιμετωπίσει έναν ακατάλληλο και επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο. Έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ, με σουτ των Κοντάκη και Χατζηκυριάκου που έφυγαν άουτ και με ένα απευθείας φάουλ του Πιτιλάκου που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας, αλλά δεν κατάφερε νά προηγηθεί.

Το γκολ ήρθε στο 47′ με κεφαλιά του Κοντορουχα από το ύψος του δεύτερου δοκαριού μετά από εκτέλεση φάουλ του Γιαννούλη, ενώ στο 63′ ο Δημητριάδης εξαπέλυσε κεραυνό που αποκρούστηκε αρχικά από τον τερματοφύλακα και στη συνέχεια από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Λεβαδειακός δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα, όμως όχι μόνο κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88′ με πέναλτι που αξιοποίησε ο Μαντζαλάκου, αλλά έφτασε και σε μία ανέλπιστη νίκη στο 94′ με σκόρερ τον Τσεμπερλίδη μετά από αντεπίθεση.

ΑΕΚ (Γενναίος Καραχάλιος): Μπαλαμώτης, Γιαννούλης, Χατζηκυριάκος, Κοσίδης, Χατζηνικολάου, Μαρούτσης, Κυρσανίδης (57′ Γεωργόπουλος) Πιτιλάκος (82′ Αντωνόπουλος) Νούλας (46′ Α. Γεωργέας), Κοντάκης (63′ Τσιόκρης) Κοντορουχάς (57′ Δημητριάδης).

Από το Blogger.