Ολυμπιακός: Δεν πείθει τον Μίτσελ ο Ουί-Τζο Χουάνγκ, των 7 εκ. ευρώ!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μίτσελ βρίσκεται στην ομάδα του Πειραιά περίπου έναν μήνα, έχοντας ένα απαιτητικό και αρκετά δύσκολο έργο. Εκτός της προσπάθειας για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Ισπανός έχει και να ξεκαθαρίσει το τεράστιο ρόστερ που πήρε από τους προκατόχους του.

Ας μη ξεχνάμε ότι από τη παρουσίασή του κιόλας είχε τονίσει ότι του αρέσει να δουλεύει με 27-28 παίκτες. Προκειμένου να κάνει τη δουλειά του όσο γίνεται πιο εύκολη, ο Μίτσελ «έσπασε» την ομάδα σε δύο κομμάτια. Το ένα κομμάτι περιλαμβάνει τους παίκτες που υπολογίζονται στο βασικό ροτέισον και τους άλλους που προς το παρόν δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του.  

 Ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει κερδίσει τον Μίτσελ είναι ο «αλμυρός» Ουί-Τζο Χουάνγκ. Ο ίδιος έχει αγωνιστεί σε 9 ματς, μην έχοντας βρει ακόμη δίχτυα. Συν τοις άλλοις η παρουσία του είναι αρκετά άνευρη και υποτονική.

Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος ώστε να κριθεί, όμως… δεν υπάρχει! Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά έχει παρκάρει έναν παίκτη που η αξία του τιμάται στα 7 εκατ. ευρώ.


Από το Blogger.