Με ανατροπή 2-1 ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Αστέρα Τρίπολης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε με 2-1 του Αστέρα Τρίπολης για τη δέκατη αγωνιστική της Superleague. Η ομάδα των Ιωαννίνων βρέθηκε να χάνει με γκολ του Κρέσπι στο 47ο λεπτό και έφτασε στην ανατροπή με δύο τέρματα σε 13 λεπτά.

Η ομάδα του Θανάση Στάικου έφτασε τις δύο νίκες στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΣ είναι στην ένατη θέση με 9 βαθμούς, όσους και η ομάδα της Τρίπολης.

Ο Άστερας έδειχνε να έχει τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Ωστόσο, η πρώτη ευκαιρία ήταν για τον ΠΑΣ με τον Τσιφτσή να απομακρύνει προ του Παμλίδη που πήγε να κερδίσει την μπάλα. Οι καλές φάσεις ήταν λίγες στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Στο 17′ ο Μπιλμπάο σούταρε από μακρινή απόσταση αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ. Στο 23ο λεπτό ο Τιλίκα έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ήταν άστοχο. Στο 31′ ο Αθανασίου έδιωξε προσπάθεια του Κρέσπι.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μπαρτόλο έπιασε μία «βολίδα αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές με τον Ροσέρο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 47ο λεπτό με ωραίο τελείωσε του Κρέσπι μετά από ασίστ του Ριέρα. Στο 53ο λεπτό οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Παμλίδη να αστοχεί προ κενής εστίας.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 63′ με τον Μπαλάν και στη συνέχεια άρχισε να πιέζει για να βρει δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 72ο λεπτό.

Μετά από σύγχυση στην άμυνα του Αστέρα, δεν έδιωξε κάποιος αμυντικός και ο Ροσέρο με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα του Θανάση Στάικου έκανε το 2-1 στο 76′ με τον Φοφανά να πλασάρει σε κενή εστία.

Στο 82ο λεπτό ο Ριέρα σούταρε από κοντά με τον Αθανασίου να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 90ο λεπτό ο Μορέιρα έκανε σέντρα-σουτ αλλά δεν βρήκε στόχο.

 ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Παντελάκης, Εραμούσπε, Καραχάλιος (55’ Λώλης Αλ.), Μπιλμπάο, Μορέιρα, Τζίμας (61’ Μπαλάν), Ροσέρο (88' Λιάσος), Παμλίδης (61’ Φοφανά).

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Τσιφτσής, Καστάνο, Ζουκάνοβιτς, Άλβαρες, Γκαρντάβσκι (64’ Ντομίνγκεθ), Στάνκο, Μουνάφο (83’ Ιγκλέσιας), Σίτο, Ρεγκίς, Τιλίκα (35’ Ριέρα), Μπαρτόλο (46’ Μπενίτο).

Από το Blogger.